Browsing by Subject NUTRITION

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2021The nutrition and health status of residents of the northern regions of russia: Outlook of vertical agricultural farmsDidenko, N. I.; Davydenko, V. A.; Magaril, E. R.; Romashkina, G. F.; Skripnuk, D. F.; Kulik, S. V.
2020Nutrition as a sociological phenomenonOlkhovikov, K.; Zhuravleva, L.; Ojha, N. K.; Zarubina, E.; Ruchkin, A.
2020Nutrition problems of the modern man. The principles of healthy eatingGalieva, A. R.; Галиева, А. Р.
2022δ15N in Birch and Pine Leaves in the Vicinity of a Large Copper Smelter Indicating a Change in the Conditions of Their Soil NutritionVeselkin, D.; Kuyantseva, N.; Mumber, A.; Molchanova, D.; Kiseleva, D.
2018Важность экспрессии углеводов у футболистовHosseini Khezri, S. A.; Хоссеини Хезри, С. А.
2018Деревенская повседневность на Урале: доходы и потребление сельчан в годы Великой Отечественной войныМотревич, В. П.; Motrevich, V. P.
2021Оценка безопасности пищевых добавокOsipov, G.; Gorbunova, K.; Komarova, S.; Осипов, Г.; Горбунова, К.; Комарова, С.
2011Потребление продуктов питания рабочими и служащими промышленных предприятий Свердловской области в 1969-1991 гг.Мамяченков, В. Н.; Mamyachenkov, V. N.