Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.urfu.ru/handle/10995/138172
Title: СHEMICAL PRESERVATION ME OF LIQUID FOOD SEMI-FINISHED PRODUCTS
Authors: Kazakov, A. V.
Issue Date: 2024
Publisher: ИП Шестакова Екатерина Вячеславовна
Citation: Kazakov A. V. СHEMICAL PRESERVATION ME OF LIQUID FOOD SEMI-FINISHED PRODUCTS / A. V. Kazakov. — Текст : электронный. // Современные синтетические методологии для создания лекарственных препаратов и функциональных материалов (MOSM 2024) : VIII Международная научно-практическая конференция : сборник тезисов (Екатеринбург, 9–13 июня 2024 г.). — Екатеринбург : ИП Шестакова Екатерина Вячеславовна, 2024. — A-30. — С. 292.
Abstract: The method of preserving liquid food substrates using chloroform is still used in the food and pharmaceutical industries.
URI: http://elar.urfu.ru/handle/10995/138172
Conference name: VIII Международная научно-практическая конференция "Современные синтетические методологии для создания лекарственных препаратов и функциональных материалов" (MOSM 2024)
8th International Conference «Modern Synthetic Methodologies for Creating Drugs and Functional Materials » (MOSM 2024)
Conference date: 09.06.2024-13.06.2024
ISBN: 978-5-6051237-0-5
Origin: Современные синтетические методологии для создания лекарственных препаратов и функциональных материалов (MOSM 2024). — Екатеринбург, 2024
Appears in Collections:Конференции, семинары

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
978-5-6051237-0-5_267.pdf644,16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.