Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.urfu.ru/handle/10995/107234
Title: МЕТОД ЭПР СПЕКТРОМЕТРИИ ДЛЯ ИССЛЕДОВАНИЯ ПРОДУКТОВ ПИТАНИЯ
Other Titles: EPR SPECTROMETRY FOR FOOD RESEARCH
Authors: Tarkhanova, E. A.
Tsmokalyuk, A. N.
Agdantseva, E. N.
Vazirov, R. A.
Sokovnin, S. Yu.
Тарханова, Е. А.
Цмокалюк, А. Н.
Агданцева, Е. Н.
Вазиров, Р. А.
Соковнин, С. Ю.
Issue Date: 2020
Publisher: УрФУ
Citation: МЕТОД ЭПР СПЕКТРОМЕТРИИ ДЛЯ ИССЛЕДОВАНИЯ ПРОДУКТОВ ПИТАНИЯ / Е. А. Тарханова, А. Н. Цмокалюк, Е. Н. Агданцева и др. // Физика. Технологии. Инновации : тезисы докладов VII Международной молодежной научной конференции, посвященной 100-летию Уральского федерального университета (Екатеринбург, 18–22 мая 2020 г.). — Екатеринбург : УрФУ, 2020. — C. 1135-1136.
Abstract: In this work, a qualitative analysis is carried out by EPR methods in the middle region. Processes occurring in a number of plant foods when exposed to various doses. Using the EPR method, it was found that the starting materials contain a small amount of steam, magnetic centers of free radicals.
URI: http://elar.urfu.ru/handle/10995/107234
Conference name: VII Международная молодежная научная конференция «Физика. Технологии. Инновации», посвященная 100-летию Уральского федерального университета
Conference date: 18.05.2020-22.05.2020
Origin: Физика. Технологии. Инновации. Тезисы докладов (ФТИ-2020)
Appears in Collections:Конференции, семинары

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
fti_2020_655.pdf200,53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.