Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.urfu.ru/handle/10995/107234
Title: | МЕТОД ЭПР СПЕКТРОМЕТРИИ ДЛЯ ИССЛЕДОВАНИЯ ПРОДУКТОВ ПИТАНИЯ |
Other Titles: | EPR SPECTROMETRY FOR FOOD RESEARCH |
Authors: | Tarkhanova, E. A. Tsmokalyuk, A. N. Agdantseva, E. N. Vazirov, R. A. Sokovnin, S. Yu. Тарханова, Е. А. Цмокалюк, А. Н. Агданцева, Е. Н. Вазиров, Р. А. Соковнин, С. Ю. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | УрФУ |
Citation: | МЕТОД ЭПР СПЕКТРОМЕТРИИ ДЛЯ ИССЛЕДОВАНИЯ ПРОДУКТОВ ПИТАНИЯ / Е. А. Тарханова, А. Н. Цмокалюк, Е. Н. Агданцева и др. // Физика. Технологии. Инновации : тезисы докладов VII Международной молодежной научной конференции, посвященной 100-летию Уральского федерального университета (Екатеринбург, 18–22 мая 2020 г.). — Екатеринбург : УрФУ, 2020. — C. 1135-1136. |
Abstract: | In this work, a qualitative analysis is carried out by EPR methods in the middle region. Processes occurring in a number of plant foods when exposed to various doses. Using the EPR method, it was found that the starting materials contain a small amount of steam, magnetic centers of free radicals. |
URI: | http://elar.urfu.ru/handle/10995/107234 |
Conference name: | VII Международная молодежная научная конференция «Физика. Технологии. Инновации», посвященная 100-летию Уральского федерального университета |
Conference date: | 18.05.2020-22.05.2020 |
Origin: | Физика. Технологии. Инновации. Тезисы докладов (ФТИ-2020) |
Appears in Collections: | Конференции, семинары |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
fti_2020_655.pdf | 200,53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.