Browsing by Author Selezneva, I. S.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 35  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Bioflavor: a reviewAdepoju, F. O.; Selezneva, I. S.
2018Characterization of low-fat yogurt manufactured with addition of β-glucan as a dietary supplementAboushanab, S. A. S.; Vyrova, D. V.; Selezneva, I. S.
2019Comparative Study of Yogurt Enriched with Moringa Powder in Different ConcentrationsAdepoju, F. O.; Duru, K. C.; Selezneva, I. S.
2020Current state and future prospects of biotechnology in Russian FederationKolevatykh, D. O.; Selezneva, I. S.; Ivantsova, M. N.
2022Current State and Future Prospects of Biotechnology in the Russian FederationKolevatykh, D. O.; Selezneva, I. S.; Ivantsova, M. N.
2020Development of enzymatic hydrolysis carbon oilBekkulova, R. F.; Selezneva, I. S.; Yeltsov, O. S.
2017Extract Beta-Glucan with high concentration from oat branIbrahim, M. N. G.; Selezneva, I. S.
2018The influence of the industrial complex on the atmospheric air in the Sverdlovsk regionKorobeinikova, A. V.; Ivantsova, M. N.; Selezneva, I. S.; Bezmaternykh, M. A.
2015Milestones chemical technology institute: our past and presentBezmaternikh, M. A.; Selezneva, I. S.
2017Nutriceutical yoghurt production by the addition of Beta-GlucanIbrahim, M. N. G.; Selezneva, I. S.
2019Overview of the Physiological Activities of Fermented Products Based on Monascus PurpureusAboushanab, S.; Adadi, P.; Selezneva, I. S.
2020The potential impact of the microwave treatment on the biotechnological aspects of dairy productsAlkhateeb, M-K.; Aboushanab, S. A. S.; Selezneva, I. S.
2020Relevance of application of irradiated starter cultures to production of fermented milk productsZhuravleva, D. A.; Kazakov, A. V.; Selezneva, I. S.; Baranova, A. A.
2020АКТИН-МИОЗИНОВОЕ ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ В МИОКАРДЕ ПРАВОГО ЖЕЛУДОЧКА ПРИ КОМБИНИРОВАННОЙ ХРОНИЧЕСКОЙ ИНТОКСИКАЦИИ ОРГАНИЗМА СОЛЯМИ СВИНЦА И КАДМИЯGerzen, O. P.; Tyshova, V. O.; Simanova, Yu. A.; Nabiev, S. R.; Nikitina, L. V.; Selezneva, I. S.; Герцен, О. П.; Тышова, В. О.; Симанова, Ю. А.; Набиев, С. Р.; Никитина, Л. В.; Селезнева, И. С.
2016Биотехнологическая переработка зерна пшеницы с целью получения биоэтанолаBagno, E. D.; Selezneva, I. S.; Багно, Е. Д.; Cелезнёва, И. С.
2016Биотопливо третьего поколенияKorshunova, N. A.; Selezneva, I. S.; Коршунова, Н. А.; Селезнева, И. С.
2016Всероссийская студенческая олимпиада по дисциплинам «Энерго- и ресурсосбережение», «Нетрадиционные и возобновляемые источники энергии» (заключительный этап), всероссийская научно-практическая конференция студентов, аспирантов и молодых ученых «Энерго- и ресурсосбережение. Энергообеспечение. Нетрадиционные и возобновляемые источники энергии» (декабрь 2015 г.): основные итогиBaldin, V. Yu.; Selezneva, I. S.; Khudyakova, G. I.; Балдин, В. Ю.; Селезнева, И. С.; Худякова, Г. И.
2017Всероссийская студенческая олимпиада по дисциплинам «Энерго- и ресурсосбережение», «Нетрадиционные и возобновляемые источники энергии» (заключительный этап, УрФУ, декабрь 2016 г.) И конференция: основные итогиBaldin, V. Yu.; Selezneva, I. S.; Khudyakova, G. I.; Балдин, В. Ю.; Селезнева, И. С.; Худякова, Г. И.
2018Всероссийская студенческая олимпиада по дисциплинам «Энерго- и ресурсосбережение», «Нетрадиционные и возобновляемые источники энергии» (заключительный этап, УрФУ, декабрь 2017 г.) и Международная конференция. Итоги: традиционные и необычныеBaldin, V. Yu.; Nikitina, G. I.; Selezneva, I. S.; Балдин, В. Ю.; Никитина, Г. И.; Селезнева, И. С.
2020ИЗУЧЕНИЕ ЖИЗНЕСПОСОБНОСТИ И ФЕРМЕНТАТИВНОЙ АКТИВНОСТИ ВИННЫХ ДРОЖЖЕЙPoloznikova, D. N.; Tokareva, M. I.; Selezneva, I. S.; Agdantseva, E. N.; Baranova, A. A.; Vazirov, R. A.; Полозникова, Д. Н.; Токарева, М. И.; Селезнёва, И. С.; Агданцева, Е. Н.; Баранова, А. А.; Вазиров, Р. А.