Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10995/76568
Title: Overview of the Physiological Activities of Fermented Products Based on Monascus Purpureus
Authors: Aboushanab, S.
Adadi, P.
Selezneva, I. S.
Issue Date: 2019
Publisher: Издательство Уральского университета
Citation: Aboushanab, S. Overview of the Physiological Activities of Fermented Products Based on Monascus Purpureus / S. Aboushanab, P. Adadi, I. S. Selezneva // Современные синтетические методологии для создания лекарственных препаратов и функциональных материалов (MOSM2018) : 2-я Международная научно-практическая конференция : материалы и доклады (Екатеринбург, 15–17 ноября 2018 г.). — Екатеринбург : Издательство Уральского университета, 2019. — С. 42-43.
URI: http://hdl.handle.net/10995/76568
Conference name: 2nd Conference "Modern Synthetic Methodologies for Creating Drugs and Functional Materials" (MOSM2018)
Вторая международная научно-практическая конференция "Современные синтетические методологии для создания лекарственных препаратов и функциональных материалов" (MOSM2018)
Conference date: 15.11.2018-17.11.2018
RSCI ID: https://elibrary.ru/item.asp?id=42749316
ISBN: 978-5-7996-2691-4
Origin: Современные синтетические методологии для создания лекарственных препаратов и функциональных материалов (MOSM2018). — Екатеринбург, 2019
Appears in Collections:Конференции, семинары

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
978-5-7996-2691-4_022.pdf137,93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.