Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.urfu.ru/handle/10995/99882
Title: | Продвижение - новый тренд в ресторанном маркетинге в 2021 |
Other Titles: | PROMOTION IS A NEW TREND IN RESTAURANT MARKETING IN 2021 |
Authors: | Obraz, M. S. Uzhegova, A. M. Образ, М. С. Ужегова, А. М. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | УрФУ |
Citation: | Образ М. С. Продвижение - новый тренд в ресторанном маркетинге в 2021 / М. С. Образ, А. М. Ужегова. — Текст : электронный // Весенние дни науки : сборник докладов Международной конференции студентов и молодых ученых (Екатеринбург, 22–24 апреля 2021 г.). — Екатеринбург : УрФУ, 2021. — C. 518-522. |
Abstract: | Every company asks how to restructure the mechanisms of its promotion in the restaurant business during the pandemic, what techniques should they use to increase the recognition of its establishment in social networks. This article describes the main trends of promotion in restaurant marketing in 2021 and, based on them, offers recommendations for improving the marketing strategy for the restaurant of proper nutrition «Redis». Каждая компания задается вопросом, как в период пандемии перестроить механизмы своего продвижения в сфере ресторанного бизнеса, какие приемы использовать для увеличения узнаваемости своего заведения в социальных сетях. В данной статье говорится об основных тенденциях продвижения в ресторанном маркетинге на 2021 год и на их основании предлагаются рекомендации по улучшению маркетинговой стратегии для ресторана правильного питания «Redis». |
Keywords: | PROMOTION MARKETING RESTAURANT BUSINESS TRENDS ПРОДВИЖЕНИЕ МАРКЕТИНГ РЕСТОРАННЫЙ БИЗНЕС ТЕНДЕНЦИИ |
URI: | http://elar.urfu.ru/handle/10995/99882 |
Conference name: | Международная конференция студентов и молодых ученых «Весенние дни науки» |
Conference date: | 22.04.2021-24.04.2021 |
ISBN: | 978-5-91256-519-9 |
Origin: | Весенние дни науки. — Екатеринбург, 2021 |
Appears in Collections: | Конференции, семинары, сборники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
978-5-91256-519-9_2021_098.pdf | 421,3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.