Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.urfu.ru/handle/10995/98767
Title: Возможности применения бета-глюкана в промышленности и в медицине
Other Titles: POTENTIAL USE OF BETA GLUCAN IN THE INDUSTRY AND MEDICINE
Authors: Вырова, Д. В.
Абушанаб, С. А. С.
Селезнева, И. С.
Issue Date: 2019
Publisher: ООО «Издательство учебно-методический центр УПИ»
Citation: Вырова Д. В. Возможности применения бета-глюкана в промышленности и в медицине / Д. В. Вырова, С. А. С. Абушанаб, И. С. Селезнева // Физика. Технологии. Инновации : тезисы докладов VI Международной молодежной научной конференции, посвященной 70-летию основания Физико-технологического института УрФУ (Екатеринбург, 20–24 мая 2019 г.). — Екатеринбург : ООО «Издательство учебно-методический центр УПИ», 2019. — C. 955-956.
Abstract: A great interest to β-Glucans has been registered. β-Glucans are polysaccharides that have high physiological activity. The special physical properties of β-Glucans, such as the ability to form a gel, bind water, emulsify fat provide a wide range of its application. This work is devoted to an overview of the potential industrial use of β-Glucans in the food, medical, cosmetic and other industries.
URI: http://elar.urfu.ru/handle/10995/98767
Conference name: VI Международная молодежная научная конференция «Физика. Технологии. Инновации», посвященной 70-летию основания Физико-технологического института УрФУ
Conference date: 20.05.2019-24.05.2019
ISBN: 978-5-8295-0640-7
Origin: Физика. Технологии. Инновации (ФТИ-2019). — Екатеринбург, 2019
Appears in Collections:Конференции, семинары

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
978-5-8295-0640-7_2019_579.pdf289,36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.