Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.urfu.ru/handle/10995/92277
Название: Experimental research of the bovine black albumin spray drying processes
Авторы: Khomyakov, A. P.
Mordanov, S. V.
Khomyakova, T. V.
Дата публикации: 2019
Издатель: Institute of Physics Publishing
Библиографическое описание: Khomyakov A. P. Experimental research of the bovine black albumin spray drying processes / A. P. Khomyakov, S. V. Mordanov, T. V. Khomyakova. — DOI 10.1088/1755-1315/315/6/062005 // IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. — 2019. — Vol. 6. — Iss. 315. — 62005.
Аннотация: The paper shows the results of the experimental research of the spray drying of the bovine black albumin. The physicochemical properties of the dried bovine black albumin were obtained. The granulometric composition and the particle shape structure of the dried product were obtained for the spray drying using the centrifugal sprayer and the pneumatic sprayer for the various solid content range in the source product and the various drying agent initial temperature. The effect of the spraying method, the drying agent initial temperature and the solid content range in the source product on the dried bovine black albumin particle average size was defined. © 2019 Published under licence by IOP Publishing Ltd.
Ключевые слова: BIOTECHNOLOGY
ENVIRONMENTAL ENGINEERING
GAS ENGINEERING
MAMMALS
PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES
AVERAGE SIZE
DRIED PRODUCTS
EXPERIMENTAL RESEARCH
GRANULOMETRIC COMPOSITIONS
INITIAL TEMPERATURES
PARTICLE SHAPE
SOLID CONTENTS
SPRAY DRYING PROCESS
SPRAY DRYING
URI: http://elar.urfu.ru/handle/10995/92277
Условия доступа: info:eu-repo/semantics/openAccess
Идентификатор SCOPUS: 85073035786
Идентификатор PURE: 11104708
ISSN: 1755-1307
DOI: 10.1088/1755-1315/315/6/062005
Располагается в коллекциях:Научные публикации ученых УрФУ, проиндексированные в SCOPUS и WoS CC

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
10.1088-1755-1315-315-6-062005.pdf629,93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.