Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.urfu.ru/handle/10995/18493
Title: | Российские поваренные книги: особенности репрезентации норм гастрономической культуры |
Other Titles: | Russian Cookery Books: Peculiarities of Gastronomic Culture Norms Representation |
Authors: | Капкан, М. В. Kapkan, M. V. |
Issue Date: | 2009 |
Citation: | Капкан М. В. Российские поваренные книги: особенности репрезентации норм гастрономической культуры / М. В. Капкан // Известия Уральского государственного университета. Сер. 2, Гуманитарные науки. — 2009. — N 3 (65). — С. 71-82. |
Abstract: | Выявляется роль поваренной книги в системе гастрономической культуры. На материале российских поваренных книг анализируется специфика репрезентации норм гастрономической культуры. The article reveals the role of cookery books in the gastronomic culture system analyzing the peculiarities of gastronomic culture representation norms with reference to Russian cookery books. |
Keywords: | КУЛЬТУРА ПОВСЕДНЕВНОСТИ ГАСТРОНОМИЧЕСКАЯ КУЛЬТУРА ПОВАРЕННАЯ КНИГА ИСТОРИЯ КУЛЬТУРЫ РОССИИ EVERYDAY CULTURE GASTRONOMIC CULTURE COOKERY BOOKS HISTORY OF RUSSIAN CULTURE |
URI: | http://elar.urfu.ru/handle/10995/18493 |
RSCI ID: | https://elibrary.ru/item.asp?id=12893373 |
Origin: | Известия Уральского государственного университета. Сер. 2, Гуманитарные науки. 2009. N 3 (65) |
Appears in Collections: | Известия Уральского федерального университета. Серия 2. Гуманитарные науки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
iurg-2009-65-07.pdf | 502,69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.