Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.urfu.ru/handle/10995/18493
Title: Российские поваренные книги: особенности репрезентации норм гастрономической культуры
Other Titles: Russian Cookery Books: Peculiarities of Gastronomic Culture Norms Representation
Authors: Капкан, М. В.
Kapkan, M. V.
Issue Date: 2009
Citation: Капкан М. В. Российские поваренные книги: особенности репрезентации норм гастрономической культуры / М. В. Капкан // Известия Уральского государственного университета. Сер. 2, Гуманитарные науки. — 2009. — N 3 (65). — С. 71-82.
Abstract: Выявляется роль поваренной книги в системе гастрономической культуры. На материале российских поваренных книг анализируется специфика репрезентации норм гастрономической культуры.
The article reveals the role of cookery books in the gastronomic culture system analyzing the peculiarities of gastronomic culture representation norms with reference to Russian cookery books.
Keywords: КУЛЬТУРА ПОВСЕДНЕВНОСТИ
ГАСТРОНОМИЧЕСКАЯ КУЛЬТУРА
ПОВАРЕННАЯ КНИГА
ИСТОРИЯ КУЛЬТУРЫ РОССИИ
EVERYDAY CULTURE
GASTRONOMIC CULTURE
COOKERY BOOKS
HISTORY OF RUSSIAN CULTURE
URI: http://elar.urfu.ru/handle/10995/18493
RSCI ID: https://elibrary.ru/item.asp?id=12893373
Origin: Известия Уральского государственного университета. Сер. 2, Гуманитарные науки. 2009. N 3 (65)
Appears in Collections:Известия Уральского федерального университета. Серия 2. Гуманитарные науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
iurg-2009-65-07.pdf502,69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.