Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.urfu.ru/handle/10995/138603
Title: ОЦЕНКА АНТИОКСИДАНТНОЙ АКТИВНОСТИ ЙОГУРТА, ОБОГАЩЕННОГО ЙОДОМ И СЕЛЕНОМ
Other Titles: ASSESSMENT OF ANTIOXIDANT ACTIVITY OF YOGURT ENRICHED WITH IODINE AND SELENIUM
Authors: Савлукова, Ю. О.
Бюлер, Д. А.
Ковалева, Е. Г.
Тихонов, С. Л.
Savlukova, Iu. O.
Byuler, D. A.
Kovaleva, E. G.
Tikhonov, S. L.
Issue Date: 2024
Publisher: УрФУ
Citation: ОЦЕНКА АНТИОКСИДАНТНОЙ АКТИВНОСТИ ЙОГУРТА, ОБОГАЩЕННОГО ЙОДОМ И СЕЛЕНОМ / Ю. О. Савлукова, Д. А. Бюлер, Е. Г. Ковалева, С. Л. Тихонов. — Текст: электронный // Физика. Технологии. Инновации : тезисы докладов XI Международной молодежной научной конференции, посвященной посвященной 75-летию основания Физико-технологического института (Екатеринбург, 20–25 мая 2024 г.). — Екатеринбург : УрФУ, 2024. — C. 701-702.
Abstract: The antioxidant activity of yogurt enriched with iodine and selenium was assessed using spectroscopic methods (spectrophotometry and electron paramagnetic resonance). The antiradical properties of yogurt based on a combination of starter cultures were determined in reactions with DPPH.
URI: http://elar.urfu.ru/handle/10995/138603
Conference name: XI Международная молодежная научная конференция «Физика. Технологии. Инновации», посвященная 75-летию основания Физико-технологического института
Conference date: 20.05.2024-25.05.2024
ISBN: 978-5-6049106-9-6
Origin: Физика. Технологии. Инновации. Тезисы докладов (ФТИ-2024). — Екатеринбург, 2024
Appears in Collections:Конференции, семинары

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
978-5-6049106-9-6_2024_317.pdf182,84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.