Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.urfu.ru/handle/10995/101622
Название: Advancement of food processing biotechnology in developing countries
Авторы: Okechukwu, Q. N.
Javed, F.
Ivantsova, M. N.
Дата публикации: 2019
Издатель: American Institute of Physics Inc.
Библиографическое описание: Okechukwu Q. N. Advancement of food processing biotechnology in developing countries / Q. N. Okechukwu, F. Javed, M. N. Ivantsova. — DOI 10.1063/1.5134387 // AIP Conference Proceedings. — 2019. — Vol. 2174. — 020236.
Аннотация: Biotechnology is an applied science which represents a blending of the principles and practice of biochemistry, genetics, and microbiology. The recent breakthroughs in molecular biology have transformed biotechnology into a precision science. These developments have brought in further refinements to areas like protein chemistry, nucleic acid biochemistry, fermentation, and immunology, which unfortunately are not very familiar with developing countries. © 2019 Author(s).
URI: http://elar.urfu.ru/handle/10995/101622
Условия доступа: info:eu-repo/semantics/openAccess
Идентификатор SCOPUS: 85076620888
Идентификатор WOS: 000618895900236
Идентификатор PURE: fc0c61b0-fcce-442f-8d3c-2e2b91ddecb7
11735604
ISSN: 0094243X
ISBN: 9780735419216
DOI: 10.1063/1.5134387
Располагается в коллекциях:Научные публикации ученых УрФУ, проиндексированные в SCOPUS и WoS CC

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2-s2.0-85076620888.pdf289,28 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.