Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.urfu.ru/handle/10995/98787
Title: Исследование возможности применения молочнокислых бактерий в пивоварении
Other Titles: THE STUDY OF POSSIBLE USE OF LACTIC BACTERIA IN BREWING
Authors: Червина, Н. М.
Гейде, И. В.
Селезнева, И. С.
Issue Date: 2019
Publisher: ООО «Издательство учебно-методический центр УПИ»
Citation: Червина Н. М. Исследование возможности применения молочнокислых бактерий в пивоварении / Н. М. Червина, И. В. Гейде, И. С. Селезнева // Физика. Технологии. Инновации : тезисы докладов VI Международной молодежной научной конференции, посвященной 70-летию основания Физико-технологического института УрФУ (Екатеринбург, 20–24 мая 2019 г.). — Екатеринбург : ООО «Издательство учебно-методический центр УПИ», 2019. — C. 981-982.
Abstract: In this paper, researches have been conducted to study the possibility of using Lactobacillus, Streptococcus thermofilus, Streptococcus thermofilus + Lactobacterium bulgaricum, Bifidobacterium and Bifidobacterium longum in brewing. It was found that the pretreatment of wort using lactic-acid bacteria can improve the taste and characteristics of beer brand Berliner Weisse. The best results were shown by beer samples obtained using Lactoba-cillus.
URI: http://elar.urfu.ru/handle/10995/98787
Conference name: VI Международная молодежная научная конференция «Физика. Технологии. Инновации», посвященной 70-летию основания Физико-технологического института УрФУ
Conference date: 20.05.2019-24.05.2019
ISBN: 978-5-8295-0640-7
Origin: Физика. Технологии. Инновации (ФТИ-2019). — Екатеринбург, 2019
Appears in Collections:Конференции, семинары

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
978-5-8295-0640-7_2019_597.pdf292,69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.