Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.urfu.ru/handle/10995/98787
Title: | Исследование возможности применения молочнокислых бактерий в пивоварении |
Other Titles: | THE STUDY OF POSSIBLE USE OF LACTIC BACTERIA IN BREWING |
Authors: | Червина, Н. М. Гейде, И. В. Селезнева, И. С. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | ООО «Издательство учебно-методический центр УПИ» |
Citation: | Червина Н. М. Исследование возможности применения молочнокислых бактерий в пивоварении / Н. М. Червина, И. В. Гейде, И. С. Селезнева // Физика. Технологии. Инновации : тезисы докладов VI Международной молодежной научной конференции, посвященной 70-летию основания Физико-технологического института УрФУ (Екатеринбург, 20–24 мая 2019 г.). — Екатеринбург : ООО «Издательство учебно-методический центр УПИ», 2019. — C. 981-982. |
Abstract: | In this paper, researches have been conducted to study the possibility of using Lactobacillus, Streptococcus thermofilus, Streptococcus thermofilus + Lactobacterium bulgaricum, Bifidobacterium and Bifidobacterium longum in brewing. It was found that the pretreatment of wort using lactic-acid bacteria can improve the taste and characteristics of beer brand Berliner Weisse. The best results were shown by beer samples obtained using Lactoba-cillus. |
URI: | http://elar.urfu.ru/handle/10995/98787 |
Conference name: | VI Международная молодежная научная конференция «Физика. Технологии. Инновации», посвященной 70-летию основания Физико-технологического института УрФУ |
Conference date: | 20.05.2019-24.05.2019 |
ISBN: | 978-5-8295-0640-7 |
Origin: | Физика. Технологии. Инновации (ФТИ-2019). — Екатеринбург, 2019 |
Appears in Collections: | Конференции, семинары |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
978-5-8295-0640-7_2019_597.pdf | 292,69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.