Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.urfu.ru/handle/10995/96767
Title: | Research trends in food biotechnology at Ural Federal University |
Authors: | Kovaleva, E. G. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Издательство АМБ |
Citation: | Kovaleva E. G. Research trends in food biotechnology at Ural Federal University / E. G. Kovaleva // Актуальные вопросы органической химии и биотехнологии : материалы очных докладов международной научной конференции (Екатеринбург, 18–21 ноября 2020 г.). — Екатеринбург : Издательство АМБ, 2020. — С. 476-478. |
Keywords: | FOOD BIOTECHNOLOGY BIOTRANSFORMATION FOOD WASTES PLANT MATERIALS BIOLOGICALLY ACTIVE SUBSTANCES |
URI: | http://elar.urfu.ru/handle/10995/96767 |
Conference name: | Международная научно-практическая конференция «Актуальные вопросы органической химии и биотехнологии» International Scientific Conference “Actual Problems of Organic Chemistry and Biotechnology” |
Conference date: | 18.11.2020-21.11.2020 |
ISBN: | 978-5-6045430-2-3 |
metadata.dc.description.sponsorship: | The research was partially supported by Russian Science Foundation, grant № 20-66-47017. |
Origin: | Актуальные вопросы органической химии и биотехнологии. — Екатеринбург, 2020 |
Appears in Collections: | Конференции, семинары |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
978-5-6045430-2-3_2020_254.pdf | 330,94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.