Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.urfu.ru/handle/10995/96767
Title: Research trends in food biotechnology at Ural Federal University
Authors: Kovaleva, E. G.
Issue Date: 2020
Publisher: Издательство АМБ
Citation: Kovaleva E. G. Research trends in food biotechnology at Ural Federal University / E. G. Kovaleva // Актуальные вопросы органической химии и биотехнологии : материалы очных докладов международной научной конференции (Екатеринбург, 18–21 ноября 2020 г.). — Екатеринбург : Издательство АМБ, 2020. — С. 476-478.
Keywords: FOOD BIOTECHNOLOGY
BIOTRANSFORMATION
FOOD WASTES
PLANT MATERIALS
BIOLOGICALLY ACTIVE SUBSTANCES
URI: http://elar.urfu.ru/handle/10995/96767
Conference name: Международная научно-практическая конференция «Актуальные вопросы органической химии и биотехнологии»
International Scientific Conference “Actual Problems of Organic Chemistry and Biotechnology”
Conference date: 18.11.2020-21.11.2020
ISBN: 978-5-6045430-2-3
metadata.dc.description.sponsorship: The research was partially supported by Russian Science Foundation, grant № 20-66-47017.
Origin: Актуальные вопросы органической химии и биотехнологии. — Екатеринбург, 2020
Appears in Collections:Конференции, семинары

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
978-5-6045430-2-3_2020_254.pdf330,94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.