Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.urfu.ru/handle/10995/53617
Title: Современные тенденции и проблемы ресторанного бизнеса Екатеринбурга
Other Titles: Modern trends and problems of Yekaterinburg restaurant business
Authors: Maslakova, J. V.
Маслакова, Ю. В.
Issue Date: 2016
Publisher: Издательство Уральского университета
Citation: Маслакова Ю. В. Современные тенденции и проблемы ресторанного бизнеса Екатеринбурга / Ю. В. Маслакова // Туризм: технологии и тренды : материалы II студенческой научно-практической конференции, Екатеринбург, 20 февраля 2016 г. — Екатеринбург : Издательство Уральского университета, 2016. — С. 136-146.
Abstract: The article deals with modern trends of public catering management of city Yekaterinburg. The article defines the challenges faced by restaurateurs, who decided to start a business in Yekaterinburg. The article describes in detail the modern restaurant market in Yekaterinburg, its leaders and dynamic. Also there are mentioned problems connected with modern political and economical situation in Russia and what influence they have on restaurant business. This article deals with the modern trends of catering Yekaterinburg. The article defines the challenges faced by restaurateurs, who decided to start a business in Yekaterinburg. The article describes in detail the modern restaurant market in Yekaterinburg, its leaders and dynamics. Also referred to the problems associated with the present economic and political situation in Russia, and considered how they affect the restaurant business. The article lists the popular places of Yekaterinburg residents, as well as new trends, innovations and concepts that now offers catering business. As a conclusion, the author presents the rating of restaurants and restaurant groups of Yekaterinburg.
Данная статья посвящена современным тенденциям организации общественного питания Екатеринбурга. Определяются трудности, с которыми сталкиваются рестораторы, решившие начать свой бизнес в Екатеринбурге. В статье подробно описывается современный ресторанный рынок Екатеринбурга, его лидеры и динамика. Также упоминаются проблемы, связанные с настоящей экономической и политической ситуацией России, и рассматривается, как они влияют на ресторанный бизнес. В статье перечислены популярные у жителей Екатеринбурга заведения, а также новые направления, инновации и концепции, которые предлагает сегодня ресторанный бизнес. В конце статьи автор представляет рейтинг ресторанов и ресторанных групп Екатеринбурга.
Keywords: RESTAURANT
VICTUALER
YEKATERINBURG
BUSINESS
CONCEPTION
PROBLEM
COMPETITION
TREND
РЕСТОРАН
РЕСТОРАТОР
ЕКАТЕРИНБУРГ
БИЗНЕС
КОНЦЕПЦИЯ
ПРОБЛЕМА
КОНКУРЕНЦИЯ
ТЕНДЕНЦИЯ
URI: http://elar.urfu.ru/handle/10995/53617
Conference name: II студенческая научно-практическая конференция «Туризм: технологии и тренды»
Conference date: 20.02.2016
ISBN: 978-5-7996-1678-6
Origin: Туризм: технологии и тренды. — Екатеринбург, 2016
Appears in Collections:Конференции, семинары

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ttt_2016_018.pdf470,7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.