Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.urfu.ru/handle/10995/125318
Title: | Proximate, Functional and Sensory Properties of Bread from Wheat - Plantain (Musa SPP) Flour Blends |
Authors: | Okereke, S. O. Ojileh, P. C. Okechukwu, Q. N. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | УрФУ |
Citation: | Okereke S. O. Proximate, Functional and Sensory Properties of Bread from Wheat - Plantain (Musa SPP) Flour Blends / S. O. Okereke, P. C. Ojileh, Q. N. Okechukwu. — Текст: электронный // Физика. Технологии. Инновации. ФТИ-2022 : тезисы докладов IX Международной молодежной научной конференции, посвященной 100-летию со дня рождения профессора С. П. Распопина, Екатеринбург, 16-20 мая 2022 г. — Екатеринбург: УрФУ, 2022. — С. 1039. — URL: http://elar.urfu.ru/handle/10995/125318. |
Abstract: | The effect of blanching treatments on the functional properties of plantain flour and sensory characteristics of bread made from wheat (80%) and plantain (20%) flour was investigated. |
URI: | http://elar.urfu.ru/handle/10995/125318 |
Conference name: | IX Международная молодежная научная конференция «Физика. Технологии. Инновации», посвященная 100-летию со дня рождения профессора С. П. Распопина ФТИ-2022 |
Conference date: | 16.05.2022-20.05.2022 |
Origin: | Физика. Технологии. Инновации. Тезисы докладов (ФТИ-2022). — Екатеринбург, 2022 |
Appears in Collections: | Конференции, семинары |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
fti_2022_9_491.pdf | 181,65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.