Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.urfu.ru/handle/10995/125026
Title: | Разработка методики контроля газового состава ферментированной продукции с применением квадрупольного масс-спектрометра |
Other Titles: | Development of a Methodology for Controlling the Gas Composition of Fermented Products Using a Quadrupole Mass-Spectrometer |
Authors: | Gubina, E. V. Cherednikova, A. A. Zaitceva, A. Yu. Titov, Yu. A. Kuzmin, A. G. Губина, Е. В. Чередникова, А. А. Зайцева, А. Ю. Титов, Ю. А. Кузьмин, А. Г. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | УрФУ |
Citation: | Разработка методики контроля газового состава ферментированной продукции с применением квадрупольного масс-спектрометра / Е. В. Губина, А. А. Чередникова, А. Ю. Зайцева, Ю. А. Титов, А. Г. Кузьмин. — Текст: электронный // Физика. Технологии. Инновации. ФТИ-2022 : тезисы докладов IX Международной молодежной научной конференции, посвященной 100-летию со дня рождения профессора С. П. Распопина, Екатеринбург, 16-20 мая 2022 г. — Екатеринбург: УрФУ, 2022. — С. 519-520. — URL: http://elar.urfu.ru/handle/10995/125026. |
Abstract: | In this work, the samples of the gas composition of fermented products were investigated. The analysis of the sample gas composition was performed on a small-size quadrupole mass spectrometer MS7-200 with direct sample introduction at atmospheric pressure, developed at IAP RAS. |
URI: | http://elar.urfu.ru/handle/10995/125026 |
Conference name: | IX Международная молодежная научная конференция «Физика. Технологии. Инновации», посвященная 100-летию со дня рождения профессора С. П. Распопина ФТИ-2022 |
Conference date: | 16.05.2022-20.05.2022 |
Origin: | Физика. Технологии. Инновации. Тезисы докладов (ФТИ-2022). — Екатеринбург, 2022 |
Appears in Collections: | Конференции, семинары |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
fti_2022_9_228.pdf | 184,47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.