Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.urfu.ru/handle/10995/124656
Title: | ЭКСРЕСС-АНАЛИЗ СОСТАВА МОЛОЧНОЙ ПРОДУКЦИИ С ПРИМЕНЕНИЕМ МЕТОДОВ ИК-СПЕКТРОСКОПИИ |
Other Titles: | EXPRESS ANALYSIS OF THE COMPOSITION OF DAIRY PRODUCTS USING INFRARED SPECTROSCOPY METHODS |
Authors: | Zanevskaya, M. Y. Mazing, M. S. Cherednikova, A. A. Zaitсeva, A. Y. Заневская, М. Ю. Мазинг, М. С. Чередникова, А. А. Зайцева, А. Ю. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Издательство АМБ |
Citation: | ЭКСРЕСС-АНАЛИЗ СОСТАВА МОЛОЧНОЙ ПРОДУКЦИИ С ПРИМЕНЕНИЕМ МЕТОДОВ ИК-СПЕКТРОСКОПИИ / М. Ю. Заневская, М. С. Мазинг, А. А. Чередникова, А. Ю. Зайцева // Физика. Технологии. Инновации : тезисы докладов X Международной молодежной научной конференции, посвященной 120-летию со дня рождения академиков И. В. Курчатова и А. П. Александрова (Екатеринбург, 15–19 мая 2023 г.). — Екатеринбург : Издательство АМБ, 2023. — C. 421-423. |
Abstract: | An advanced spectrum analyzer was developed to solve the problem of express quality assessment of dairy products. Machine learning methods were used to process the results. The result of processing was a digital image of the sample and a graph in the space of principal components. |
URI: | http://elar.urfu.ru/handle/10995/124656 |
Conference name: | X Международная молодежная научная конференция «Физика. Технологии. Инновации», посвященная 120-летию со дня рождения академиков И. В. Курчатова и А. П. Александрова |
Conference date: | 15.05.2023-19.05.2023 |
ISBN: | 978-5-6050040-2-8 |
Origin: | Физика. Технологии. Инновации. Тезисы докладов (ФТИ-2023) |
Appears in Collections: | Конференции, семинары |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
978-5-6050040-2-8_2023_180.pdf | 264,29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.