Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.urfu.ru/handle/10995/124417
Title: ОЦЕНКА РАДИАЦИОННОЙ БЕЗОПАСНОСТИ ПИЩЕВОЙ ПРОДУКЦИИ, ОБРАБОТАННОЙ ИОНИЗИРУЮЩИМ ИЗЛУЧЕНИЕМ, МЕТОДОМ ЭПР-СПЕКТРОМЕТРИИ
Other Titles: EVALUATION OF THE RADIATION SAFETY OF FOOD PRODUCTS TREATED WITH IONIZING RADIATION BY EPR-SPECTROMETRY
Authors: Tkhorik, O. V.
Medzhidov, I. M.
Тхорик, О. В.
Меджидов, И. М.
Issue Date: 2021
Publisher: УрФУ
Citation: Тхорик О. В. ОЦЕНКА РАДИАЦИОННОЙ БЕЗОПАСНОСТИ ПИЩЕВОЙ ПРОДУКЦИИ, ОБРАБОТАННОЙ ИОНИЗИРУЮЩИМ ИЗЛУЧЕНИЕМ, МЕТОДОМ ЭПР-СПЕКТРОМЕТРИИ / О. В. Тхорик, И. М. Меджидов // Физика. Технологии. Инновации : тезисы докладов VIII Международной молодежной научной конференции (Екатеринбург, 17–21 мая 2021 г.). — Екатеринбург : УрФУ, 2021. — C. 1145-1146.
Abstract: The paper considers the possibilities of using the EPR spectrometry method for the iden-tification of irradiated products. The most qualitative assessment is made when analyzing samples containing cellulose or crystalline sugar.
URI: http://elar.urfu.ru/handle/10995/124417
Conference name: VIII Международная молодежная научная конференция «Физика. Технологии. Инновации»
Conference date: 17.05.2021-21.05.2021
ISBN: 978-5-8295-0769-5
Origin: Физика. Технологии. Инновации. Тезисы докладов (ФТИ-2021)
Appears in Collections:Конференции, семинары

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
978-5-8295-0769-5_2021_621.pdf178,24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.