Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.urfu.ru/handle/10995/116752
Title: | Влияние санкционной политики на формирование стоимости продуктов питания Свердловской области |
Other Titles: | IMPACT OF THE SANCTION POLICY ON THE FORMATION OF THE COST OF FOOD PRODUCTS IN THE SVERDLOVSK REGION |
Authors: | Меланин, К. В. Князева, Е. Г. Melanin, K. V. Knyazeva, E. G. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | УрФУ |
Citation: | Меланин К. В. Влияние санкционной политики на формирование стоимости продуктов питания Свердловской области / К. В. Меланин, Е. Г. Князева. — Текст : электронный // Весенние дни науки : сборник докладов Международной конференции студентов и молодых ученых (Екатеринбург, 21–23 апреля 2022 г.). — Екатеринбург : УрФУ, 2022. — C. 1207-1211. |
Abstract: | В статье обобщены факторы, влияющие на изменения субсидирования образовательных учреждений при организации поставок продуктов питания. Приведен сравнительный анализ 2021-2022 года по финансированию и импортозамещению отдельных продуктов питания. The article summarizes the factors influencing changes in the subsidization of educational institutions in the organization of food supplies. A comparative analysis of 2021-2022 on financing and import substitution of individual food products is given. |
Keywords: | СВЕРДЛОВСКАЯ ОБЛАСТЬ САНКЦИИ ПРОДУКТЫ ПИТАНИЯ ВОЕННАЯ ОПЕРАЦИЯ НА УКРАИНЕ ВНЕШНЕЭКОНОМИЧЕСКИЕ САНКЦИИ SVERDLOVSK REGION SANCTIONS FOOD MILITARY OPERATION IN UKRAINE FOREIGN ECONOMIC SANCTIONS |
URI: | http://elar.urfu.ru/handle/10995/116752 |
Conference name: | Международная конференция студентов и молодых ученых «Весенние дни науки» |
Conference date: | 21.04.2022-23.04.2022 |
ISBN: | 978-5-91256-557-1 |
Origin: | Весенние дни науки. — Екатеринбург, 2022 |
Appears in Collections: | Конференции, семинары, сборники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
978-5-91256-557-1_2022_220.pdf | 694,47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.