Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.urfu.ru/handle/10995/110100
Title: | Ферментативный гидролиз клетчатки пивной дробины для получения функциональных кондитерских изделий |
Other Titles: | ENZYMATIC HYDROLYSIS OF BREWING WASTE DIETARY FIBRES FOR CONFECTIONERIES PRODUCTION |
Authors: | Рощипко, Т. А. Ковалева, Е. Г. Баракова, Н. В. Roschipko, T. A. Kovaleva, E. G. Barakova, N. V. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Уральский федеральный университет |
Citation: | Рощипко Т. А. Ферментативный гидролиз клетчатки пивной дробины для получения функциональных кондитерских изделий / Т. А. Рощипко, Е. Г. Ковалева, Н. В. Баракова // Физика. Технологии. Инновации : тезисы докладов V Международной молодежной научной конференции, посвященной памяти Почетного профессора УрФУ В. С. Кортова (Екатеринбург, 14–18 мая 2018 г.) : Секция 6. Биоинженерия и биотехнологии. — Екатеринбург : [УрФУ], 2018. — C. 92-93. |
Abstract: | In this paper, the effect of enzyme doze on the breakdown of brewing waste dietary fibres has been studied. An increase in the amount of an enzyme induced was found to a decrease in the percentage of fiber from 10% to 7%, as well as an increase in mass concentration of glucose in the supernatant solution from 18 to 72. |
URI: | http://elar.urfu.ru/handle/10995/110100 |
Conference name: | V Международная молодежная научная конференция «Физика. Технологии. Инновации (ФТИ-2018)», посвященная памяти Почетного профессора УрФУ В. С. Кортова |
Conference date: | 14.05.2018-18.05.2018 |
Sponsorship: | Работа выполнена при финансовой поддержке Благотворительного фонда Потанина. |
Origin: | Физика. Технологии. Инновации. Тезисы докладов (ФТИ-2018) |
Appears in Collections: | Конференции, семинары |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
fti_2018_6_057.pdf | 427,26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.