Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.urfu.ru/handle/10995/108623
Title: Показатели качества и конкурентоспособности продуктов спиртового брожения
Other Titles: INDICATORS OF QUALITY AND COMPETITIVENESS OF ALCOHOLIC FERMENTATION PRODUCTS
Authors: Markasova, E.
Evdokimova, P.
Orlov, A.
Reznichenko, I.
Маркасова, Е.
Евдокимова, П.
Орлов, А.
Резниченко, И.
Issue Date: 2021
Publisher: Издательский дом «Ажур»
Citation: Показатели качества и конкурентоспособности продуктов спиртового брожения / Е. Маркасова, П. Евдокимова, А. Орлов, И. Резниченко. – Текст : электронный // Роль технического регулирования и стандартизации в эпоху цифровой экономики : сборник статей участников III Международной научно-практической конференции молодых ученых (Екатеринбург, 25 ноября 2021 г.). – Издательский дом «Ажур» : Екатеринбург, 2021. – С. 225-230.
Abstract: The article presents the data obtained as a result of the study of the qualitative characteristics and indicators of the competitiveness of alcoholic fermentation products on the example of samples of light beer of various brands.
В статье приведены данные, полученные в результате исследования качественных характеристик и показателей конкурентоспособности продуктов спиртового брожения на примере образцов светлого пива различных торговых марок.
Keywords: QUALITY INDICATORS
COMPETITIVENESS INDICATORS
QUALITY ASSESSMENT
LIGHT BEER
ПОКАЗАТЕЛИ КАЧЕСТВА
ПОКАЗАТЕЛИ КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТИ
ОЦЕНКА КАЧЕСТВА
СВЕТЛОЕ ПИВО
URI: http://elar.urfu.ru/handle/10995/108623
Conference name: III International Scientific and Practical Conference of Young Scientists "The Role of Technical Regulation and Standardization in the Era of the Digital Economy"
III международная научно-практическая конференция молодых ученых «Роль технического регулирования и стандартизации в эпоху цифровой экономики»
Conference date: 25.11.2021
ISBN: 978-5-91256-544-1
Origin: Роль технического регулирования и стандартизации в эпоху цифровой экономики. — Екатеринбург, 2021
Appears in Collections:Конференции, семинары

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
978-5-91256-544-1_2021_035.pdf319,33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.