Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.urfu.ru/handle/10995/107210
Title: | РАДИАЦИОННАЯ ОБРАБОТКА ПРОДУКТОВ ПИТАНИЯ, СОДЕРЖАЩИХ ВИТАМИН С |
Other Titles: | RADIATION PROCESSING OF FOOD CONTAINING VITAMIN C |
Authors: | Philippov, D. A. Bazhukova, I. N. Bazhukov, S. I. Филиппов, Д. А. Бажукова, И. Н. Бажуков, С. И. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | УрФУ |
Citation: | Филиппов Д. А. РАДИАЦИОННАЯ ОБРАБОТКА ПРОДУКТОВ ПИТАНИЯ, СОДЕРЖАЩИХ ВИТАМИН С / Д. А. Филиппов, И. Н. Бажукова, С. И. Бажуков // Физика. Технологии. Инновации : тезисы докладов VII Международной молодежной научной конференции, посвященной 100-летию Уральского федерального университета (Екатеринбург, 18–22 мая 2020 г.). — Екатеринбург : УрФУ, 2020. — C. 1100-1101. |
Abstract: | Physical and chemical properties of maltodextrin stabilized cerium dioxide nanoparticles were investigated by optical spectrometry. The ability of nanoparticles to mimic the enzyme catalase was also considered. |
URI: | http://elar.urfu.ru/handle/10995/107210 |
Conference name: | VII Международная молодежная научная конференция «Физика. Технологии. Инновации», посвященная 100-летию Уральского федерального университета |
Conference date: | 18.05.2020-22.05.2020 |
Origin: | Физика. Технологии. Инновации. Тезисы докладов (ФТИ-2020) |
Appears in Collections: | Конференции, семинары |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
fti_2020_633.pdf | 200,65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.