Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.urfu.ru/handle/10995/107210
Title: РАДИАЦИОННАЯ ОБРАБОТКА ПРОДУКТОВ ПИТАНИЯ, СОДЕРЖАЩИХ ВИТАМИН С
Other Titles: RADIATION PROCESSING OF FOOD CONTAINING VITAMIN C
Authors: Philippov, D. A.
Bazhukova, I. N.
Bazhukov, S. I.
Филиппов, Д. А.
Бажукова, И. Н.
Бажуков, С. И.
Issue Date: 2020
Publisher: УрФУ
Citation: Филиппов Д. А. РАДИАЦИОННАЯ ОБРАБОТКА ПРОДУКТОВ ПИТАНИЯ, СОДЕРЖАЩИХ ВИТАМИН С / Д. А. Филиппов, И. Н. Бажукова, С. И. Бажуков // Физика. Технологии. Инновации : тезисы докладов VII Международной молодежной научной конференции, посвященной 100-летию Уральского федерального университета (Екатеринбург, 18–22 мая 2020 г.). — Екатеринбург : УрФУ, 2020. — C. 1100-1101.
Abstract: Physical and chemical properties of maltodextrin stabilized cerium dioxide nanoparticles were investigated by optical spectrometry. The ability of nanoparticles to mimic the enzyme catalase was also considered.
URI: http://elar.urfu.ru/handle/10995/107210
Conference name: VII Международная молодежная научная конференция «Физика. Технологии. Инновации», посвященная 100-летию Уральского федерального университета
Conference date: 18.05.2020-22.05.2020
Origin: Физика. Технологии. Инновации. Тезисы докладов (ФТИ-2020)
Appears in Collections:Конференции, семинары

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
fti_2020_633.pdf200,65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.