Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.urfu.ru/handle/10995/106812
Title: ВЛИЯНИЕ БЕЛКОВ МОЛОКА НА АНТИОКСИДАНТНЫЕ СВОЙСТВА КОФЕ
Other Titles: INFLUENCE OF MILK PROTEINS ON ANTIOXIDANT PROPERTIES OF COFFEE
Authors: Kolbatskaya, S.
Gazizullina, E.
Gerasimova, E.
Ivanova, A.
Колбацкая, С. А.
Газизуллина, Е. Р.
Герасимова, Е. Л.
Иванова, А. В.
Issue Date: 2020
Publisher: УрФУ
Citation: ВЛИЯНИЕ БЕЛКОВ МОЛОКА НА АНТИОКСИДАНТНЫЕ СВОЙСТВА КОФЕ / С. А. Колбацкая, Е. Р. Газизуллина, Е. Л. Герасимова и др. // Физика. Технологии. Инновации : тезисы докладов VII Международной молодежной научной конференции, посвященной 100-летию Уральского федерального университета (Екатеринбург, 18–22 мая 2020 г.). — Екатеринбург : УрФУ, 2020. — C. 513-514.
Abstract: The work studied the effect of milk proteins on antioxidant properties of coffee extracts polyphenols. It was found that antioxidant properties sharply decrease with increasing milk content which indicates the polyphenols binding with proteins polar groups and a decrease of its reducing properties.
URI: http://elar.urfu.ru/handle/10995/106812
Conference name: VII Международная молодежная научная конференция «Физика. Технологии. Инновации», посвященная 100-летию Уральского федерального университета
Conference date: 18.05.2020-22.05.2020
Origin: Физика. Технологии. Инновации. Тезисы докладов (ФТИ-2020)
Appears in Collections:Конференции, семинары

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
fti_2020_275.pdf200,02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.