Просмотр коллекции по группе - По тематике FAST FOOD
Отображение результатов 1 до 5 из 5
Дата публикации | Название | Авторы |
2022 | Antecedents and consequences of fast-food restaurant customers' perception of price fairness | Singh, G.; Slack, N. J.; Sharma, S.; Aiyub, A. S.; Ferraris, A. |
2019 | HoReCa Segment in Russia: Challenges and Opportunities | Kopyrin, M.; Копырин, М. |
2020 | Nutrition as a sociological phenomenon | Olkhovikov, K.; Zhuravleva, L.; Ojha, N. K.; Zarubina, E.; Ruchkin, A. |
2021 | Teaching physical chemistry: Developing and using an electronic course in the discipline | Stepanovskih, E. I.; Brusnitsina, L. A.; Alekseeva, T. A. |
2021 | Реклама и ее воздействие на потребителей компании «Бургер Кинг» | Волкова, К. М.; Volkova, K. M. |