Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.urfu.ru/handle/10995/124833
Title: | ПРИМЕНЕНИЕ МЕТОДОВ МАШИННОГО ОБУЧЕНИЯ ДЛЯ ОЦЕНКИ ИОННОГО СОСТАВА ПРОМЫШЛЕННОЙ МОЛОЧНОЙ ПРОДУКЦИИ |
Other Titles: | APPLICATION OF MACHINE LEARNING METHODS TO ASSESS THE IONIC COMPOSITION OF INDUSTRIAL DAIRY PRODUCTS |
Authors: | Cherednikova, A. A. Mazing, M. S. Romanova, V. V. Zaitceva, A. Yu. Чередникова, А. А. Мазинг, М. С. Романова, В. В. Зайцева, А. Ю. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Издательство АМБ |
Citation: | ПРИМЕНЕНИЕ МЕТОДОВ МАШИННОГО ОБУЧЕНИЯ ДЛЯ ОЦЕНКИ ИОННОГО СОСТАВА ПРОМЫШЛЕННОЙ МОЛОЧНОЙ ПРОДУКЦИИ / А. А. Чередникова, М. С. Мазинг, В. В. Романова, А. Ю. Зайцева // Физика. Технологии. Инновации : тезисы докладов X Международной молодежной научной конференции, посвященной 120-летию со дня рождения академиков И. В. Курчатова и А. П. Александрова (Екатеринбург, 15–19 мая 2023 г.). — Екатеринбург : Издательство АМБ, 2023. — C. 756-757. |
Abstract: | The paper considers the possibility of improving FoodTech-market technologies by developing and implementing methods of intelligent analysis of dairy products. |
URI: | http://elar.urfu.ru/handle/10995/124833 |
Conference name: | X Международная молодежная научная конференция «Физика. Технологии. Инновации», посвященная 120-летию со дня рождения академиков И. В. Курчатова и А. П. Александрова |
Conference date: | 15.05.2023-19.05.2023 |
ISBN: | 978-5-6050040-2-8 |
Origin: | Физика. Технологии. Инновации. Тезисы докладов (ФТИ-2023) |
Appears in Collections: | Конференции, семинары |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
978-5-6050040-2-8_2023_340.pdf | 233,25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.