Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.urfu.ru/handle/10995/124833
Title: ПРИМЕНЕНИЕ МЕТОДОВ МАШИННОГО ОБУЧЕНИЯ ДЛЯ ОЦЕНКИ ИОННОГО СОСТАВА ПРОМЫШЛЕННОЙ МОЛОЧНОЙ ПРОДУКЦИИ
Other Titles: APPLICATION OF MACHINE LEARNING METHODS TO ASSESS THE IONIC COMPOSITION OF INDUSTRIAL DAIRY PRODUCTS
Authors: Cherednikova, A. A.
Mazing, M. S.
Romanova, V. V.
Zaitceva, A. Yu.
Чередникова, А. А.
Мазинг, М. С.
Романова, В. В.
Зайцева, А. Ю.
Issue Date: 2023
Publisher: Издательство АМБ
Citation: ПРИМЕНЕНИЕ МЕТОДОВ МАШИННОГО ОБУЧЕНИЯ ДЛЯ ОЦЕНКИ ИОННОГО СОСТАВА ПРОМЫШЛЕННОЙ МОЛОЧНОЙ ПРОДУКЦИИ / А. А. Чередникова, М. С. Мазинг, В. В. Романова, А. Ю. Зайцева // Физика. Технологии. Инновации : тезисы докладов X Международной молодежной научной конференции, посвященной 120-летию со дня рождения академиков И. В. Курчатова и А. П. Александрова (Екатеринбург, 15–19 мая 2023 г.). — Екатеринбург : Издательство АМБ, 2023. — C. 756-757.
Abstract: The paper considers the possibility of improving FoodTech-market technologies by developing and implementing methods of intelligent analysis of dairy products.
URI: http://elar.urfu.ru/handle/10995/124833
Conference name: X Международная молодежная научная конференция «Физика. Технологии. Инновации», посвященная 120-летию со дня рождения академиков И. В. Курчатова и А. П. Александрова
Conference date: 15.05.2023-19.05.2023
ISBN: 978-5-6050040-2-8
Origin: Физика. Технологии. Инновации. Тезисы докладов (ФТИ-2023)
Appears in Collections:Конференции, семинары

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
978-5-6050040-2-8_2023_340.pdf233,25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.