Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.urfu.ru/handle/10995/98836
Title: Использование ЭПР для контроля различных методов радиационной обработки продуктов питания
Other Titles: THE USE OF EPR FOR THE CONTROL OF DIFFERENT METHODS OF RADIATION PROCESSING OF FOOD PRODUCTS
Authors: Савинцева, М. С.
Вазиров, Р. А.
Баранова, А. А.
Issue Date: 2019
Publisher: ООО «Издательство учебно-методический центр УПИ»
Citation: Савинцева М. С. Использование ЭПР для контроля различных методов радиационной обработки продуктов питания / М. С. Савинцева, Р. А. Вазиров, А. А. Баранова // Физика. Технологии. Инновации : тезисы докладов VI Международной молодежной научной конференции, посвященной 70-летию основания Физико-технологического института УрФУ (Екатеринбург, 20–24 мая 2019 г.). — Екатеринбург : ООО «Издательство учебно-методический центр УПИ», 2019. — C. 1039-1040.
Abstract: Electron Paramagnetic Resonance efficiency study as a method to control food products subjected to radiation processing. Samples of chilled chicken meat were subjected to ionizing radiation for a long time. To determine the efficiency of the spectrometer the spectra were compared to unirradiated and irradiated samples of chicken meat.
URI: http://elar.urfu.ru/handle/10995/98836
Conference name: VI Международная молодежная научная конференция «Физика. Технологии. Инновации», посвященной 70-летию основания Физико-технологического института УрФУ
Conference date: 20.05.2019-24.05.2019
ISBN: 978-5-8295-0640-7
Origin: Физика. Технологии. Инновации (ФТИ-2019). — Екатеринбург, 2019
Appears in Collections:Конференции, семинары

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
978-5-8295-0640-7_2019_640.pdf199,6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.