Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.urfu.ru/handle/10995/98823
Title: | Advancement of food processing biotechnology in developing countries |
Authors: | Okechukwu, Q. N. Javed, F. Ivantsova, M. N. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | ООО «Издательство учебно-методический центр УПИ» |
Citation: | Okechukwu Q. N. Advancement of food processing biotechnology in developing countries / Q. N. Okechukwu, F. Javed, M. N. Ivantsova // Физика. Технологии. Инновации : тезисы докладов VI Международной молодежной научной конференции, посвященной 70-летию основания Физико-технологического института УрФУ (Екатеринбург, 20–24 мая 2019 г.). — Екатеринбург : ООО «Издательство учебно-методический центр УПИ», 2019. — C. 1025-1026. |
Abstract: | Biotechnology is an applied science which represents a blending of the principles and practice of biochemistry, genetics and microbiology. The recent breakthroughs in molecular biology have transformed biotechnology into a precision science. These developments have brought in further refinements to areas like protein chemistry, nucleic acid bio-chemistry, fermentation and immunology, which unfortunately are not common to developing countries. |
URI: | http://elar.urfu.ru/handle/10995/98823 |
Conference name: | VI Международная молодежная научная конференция «Физика. Технологии. Инновации», посвященной 70-летию основания Физико-технологического института УрФУ |
Conference date: | 20.05.2019-24.05.2019 |
ISBN: | 978-5-8295-0640-7 |
Origin: | Физика. Технологии. Инновации (ФТИ-2019). — Екатеринбург, 2019 |
Appears in Collections: | Конференции, семинары |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
978-5-8295-0640-7_2019_629.pdf | 289,28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.