Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.urfu.ru/handle/10995/98795
Title: Microencapsulation of vitamin d by using natural polymers (pectin & cellulose)
Authors: Javed, F.
Mironov, A. M.
Issue Date: 2019
Publisher: ООО «Издательство учебно-методический центр УПИ»
Citation: Javed F. Microencapsulation of vitamin d by using natural polymers (pectin & cellulose) / F. Javed, A. M. Mironov // Физика. Технологии. Инновации : тезисы докладов VI Международной молодежной научной конференции, посвященной 70-летию основания Физико-технологического института УрФУ (Екатеринбург, 20–24 мая 2019 г.). — Екатеринбург : ООО «Издательство учебно-методический центр УПИ», 2019. — C. 990-990.
Abstract: Microencapsulation is the latest technology in the food industry. It is used to raise the controlled activity of biologically active components of food products, while production, storage and to transport them to the destination location in the body of a human being [1]. Many industries are using Microencapsulation technology, such as the medical industry for drug delivery systems [2], the manufacturing of food for retaining taste and flavor, and the Cell microencapsulation in bioengineering [3].
URI: http://elar.urfu.ru/handle/10995/98795
Conference name: VI Международная молодежная научная конференция «Физика. Технологии. Инновации», посвященной 70-летию основания Физико-технологического института УрФУ
Conference date: 20.05.2019-24.05.2019
ISBN: 978-5-8295-0640-7
Origin: Физика. Технологии. Инновации (ФТИ-2019). — Екатеринбург, 2019
Appears in Collections:Конференции, семинары

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
978-5-8295-0640-7_2019_603.pdf232,05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.