Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.urfu.ru/handle/10995/92520
Название: Experimental investigation of the high-temperature air heating effect on the model artificial gas combustion process
Авторы: Filippov, P. S.
Khudyakov, P. Y.
Ryzhkov, A. F.
Дата публикации: 2019
Издатель: Institute of Physics Publishing
Библиографическое описание: Filippov P. S. Experimental investigation of the high-temperature air heating effect on the model artificial gas combustion process / P. S. Filippov, P. Y. Khudyakov, A. F. Ryzhkov. — DOI 10.1088/1742-6596/1382/1/012193 // Journal of Physics: Conference Series. — 2019. — Vol. 1. — Iss. 1382. — 12193.
Аннотация: A description of the experimental rig is presented. The effect of combustion air high-temperature (up to 800?C) heating on the model artificial gas combustion process is described. The model artificial gas is a CO-N2 mixture. A comparison of the premixed and diffusion flame lower explosive limits is carried out. Experimental data are compared with open access published data of production of artificial gas-fired CCPP. © 2019 Published under licence by IOP Publishing Ltd.
Ключевые слова: PHYSICS
COMBUSTION AIR
DIFFUSION FLAME
EXPERIMENTAL INVESTIGATIONS
EXPERIMENTAL RIGS
GAS COMBUSTION
HIGH TEMPERATURE
HIGH TEMPERATURE AIR
LOWER EXPLOSIVE LIMITS
COMBUSTION
URI: http://elar.urfu.ru/handle/10995/92520
Условия доступа: info:eu-repo/semantics/openAccess
Идентификатор SCOPUS: 85077262158
Идентификатор WOS: 000543658500191
Идентификатор PURE: 11751083
ISSN: 1742-6588
DOI: 10.1088/1742-6596/1382/1/012193
Сведения о поддержке: The work was supported by Act 211 Government of the Russian Federation, contract № 02.A03.21.0006.
Располагается в коллекциях:Научные публикации ученых УрФУ, проиндексированные в SCOPUS и WoS CC

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
10.1088-1742-6596-1382-1-012193.pdf1,78 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.