Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.urfu.ru/handle/10995/90084
Название: Effects of high mechanical treatment and long-term annealing on crystal structure and thermal stability of Ti2O3nanocrystals
Авторы: Valeeva, A. A.
Nazarova, S. Z.
Schröttner, H.
Gerasimov, E. Y.
Rempel, A. A.
Дата публикации: 2020
Издатель: Royal Society of Chemistry
Библиографическое описание: Effects of high mechanical treatment and long-term annealing on crystal structure and thermal stability of Ti2O3nanocrystals / A. A. Valeeva, S. Z. Nazarova, H. Schröttner, E. Y. Gerasimov, et al. . — DOI 10.1039/d0ra03862h // RSC Advances. — 2020. — Vol. 43. — Iss. 10. — P. 25717-25720.
Аннотация: The effect of high-energy milling and long-term annealing on the stability of Ti2O3 nanocrystals was studied using a magnetic susceptibility method. In situ temperature dependences revealed that the crystal size greatly affects the magnetic susceptibility value. According to XRD, SEM and TEM data, Magnéli phases Ti9O10, Ti4O7, Ti7O19 and Ti3O5 are formed. © The Royal Society of Chemistry.
Ключевые слова: MAGNETIC SUSCEPTIBILITY
MECHANICAL ALLOYING
TEMPERATURE DISTRIBUTION
THERMODYNAMIC STABILITY
CRYSTAL SIZE
IN-SITU TEMPERATURE
LONG-TERM ANNEALING
MECHANICAL TREATMENTS
SEM AND TEM
CRYSTAL STRUCTURE
URI: http://elar.urfu.ru/handle/10995/90084
Условия доступа: info:eu-repo/semantics/openAccess
cc-by-nc
Идентификатор SCOPUS: 85088465645
Идентификатор WOS: 000552843400034
Идентификатор PURE: 13389307
ISSN: 2046-2069
DOI: 10.1039/d0ra03862h
Сведения о поддержке: Russian Foundation for Basic Research, RFBR: 19-03-00051a
The reported study was funded by RFBR according to the research project no. 19-03-00051a.
Располагается в коллекциях:Научные публикации ученых УрФУ, проиндексированные в SCOPUS и WoS CC

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
10.1039-d0ra03862h.pdf768,74 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.