Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.urfu.ru/handle/10995/73956
Название: Multiparameter method of surface hardening quality testing
Авторы: Kostin, V.
Vasilenko, O.
Byzov, A.
Дата публикации: 2018
Издатель: EDP Sciences
Библиографическое описание: Kostin V. Multiparameter method of surface hardening quality testing / V. Kostin, O. Vasilenko, A. Byzov // MATEC Web of Conferences. — 2018. — Vol. 224. — 3016. — DOI: 10.1051/matecconf/201822403016.
Аннотация: Measurements of the magnetic characteristics (coercive force, residual induction, induction of saturation) of objects that had different thicknesses of the hardened layer were made. The influence of an unstressed core on the measurement results, as well as the depth of the strengthened layer on the shape of the hysteresis loop, is investigated. The conclusion is made that it is possible to estimate the properties of a hardened layer by means of a single measurement with the help of the hardware-software system DIUS-1.15M. © The Authors, published by EDP Sciences, 2018.
Ключевые слова: HARDENING
MAGNETIC MATERIALS
HARDENED LAYERS
HARDWARE-SOFTWARE SYSTEMS
MAGNETIC CHARACTERISTIC
MEASUREMENTS OF
MULTI-PARAMETER METHODS
QUALITY TESTING
RESIDUAL INDUCTION
SURFACE HARDENING
SURFACE TESTING
URI: http://elar.urfu.ru/handle/10995/73956
Условия доступа: cc-by
Конференция/семинар: 2018 International Conference on Modern Trends in Manufacturing Technologies and Equipment, ICMTMTE 2018
Дата конференции/семинара: 10 September 2018 through 14 September 2018
Идентификатор РИНЦ: 38630501
Идентификатор SCOPUS: 85056617741
Идентификатор WOS: 000476933600264
Идентификатор PURE: 8334835
ISSN: 2261-236X
DOI: 10.1051/matecconf/201822403016
Располагается в коллекциях:Научные публикации ученых УрФУ, проиндексированные в SCOPUS и WoS CC

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
10.1051-matecconf-201823902009.pdf1,78 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.