Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.urfu.ru/handle/10995/67961
Title: | Информатизация в обучении химии |
Other Titles: | INFORMATIZATION FOR CHEMICAL EDUCATION |
Authors: | Стожко, Н. Ю. Калугина, И. Ю. Чернышева, А. В. Белышева, Г. М. Мирошникова, Е. Г. |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | ГОУ ВПО УГТУ-УПИ |
Citation: | Информатизация в обучении химии / Н. Ю. Стожко, И. Ю. Калугина, А. В. Чернышева, Г. М. Белышева, Е. Г. Мирошникова // Новые образовательные технологии в вузе: Седьмая международная научно-методическая конференция, 8-10 февраля 2010 года : сборник тезисов докладов : Часть 2. — Екатеринбург: ГОУ ВПО УГТУ-УПИ, 2010. — С. 388-391. |
Abstract: | The approach to training of innovative-active specialists in the field of the food-processing industry and trade is considered. Introduction in educational process of modern devices with program and methodical maintenance, a program complex for the test control of knowledge, abilities, skills of students allows to prepare the qualified experts capable to productive work on a speciality. Рассматривается методика подготовки инновационно-активных специалистов в области пищевой промышленности и торговли. Внедрение в учебный процесс современных приборов со специализированным программным и методическим обеспечением, программного комплекса для тестового контроля знаний, умений, навыков студентов позволяет подготовить квалифицированных специалистов, способных к результативной работе по специальности. |
URI: | http://elar.urfu.ru/handle/10995/67961 |
Conference name: | Седьмая международная научно-методическая конференция «Новые образовательные технологии в вузе» |
Conference date: | 08.02.2010-10.02.2010 |
Origin: | Новые образовательные технологии в вузе (HOTB-2010). Часть 2. — Екатеринбург, 2010 |
Appears in Collections: | Новые образовательные технологии в вузе (НОТВ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
notv_2010_2_112.pdf | 341,72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.