Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.urfu.ru/handle/10995/65030
Title: Сравнительная оценка эффективности традиционного и органического (зелёного) растениеводства
Authors: Петрова, Ю. И.
Issue Date: 2018
Publisher: Уральский федеральный университет
Citation: Петрова Ю. И. Сравнительная оценка эффективности традиционного и органического (зелёного) растениеводства / Ю. И. Петрова // Культура и экология – основы устойчивого развития России. Человеческий капитал как ключевой ресурс зеленой экономики. Часть 1: материалы международного форума (Екатеринбург, 13-16 апреля 2018 г.). — Екатеринбург: УрФУ, 2018. — С. 311-313.
Abstract: Crop production is a branch of agriculture engaged in the cultivation of crops to provide food for the population, livestock forage, and many branches of the national economy with raw materials. At present, due to environmental pollution and, as a consequence of the soil, the issue of organic crop production is discussed very sharply. Cultures grown under traditional conditions can be harmful to health, so organic crop production is gaining popularity. What is the difference between the “green” crop and the usual? Should I pay attention to the inscription “Eco” and “100% natural”? These issues should be studied in detail.
Keywords: ORGANIC
CROP PRODUCTION
NATURAL
ORGANIC FOOD
URI: http://elar.urfu.ru/handle/10995/65030
Conference name: Mеждународный форум «Культура и экология – основы устойчивого развития России. Человеческий капитал как ключевой ресурс зеленой экономики»
Conference date: 13.04.2018-16.04.2018
RSCI ID: https://elibrary.ru/item.asp?id=37562629
ISBN: 978-5-8295-0566-0
978-5-8295-0567-7 (часть 1)
Origin: Культура и экология – основы устойчивого развития России. Человеческий капитал как ключевой ресурс зеленой экономики. Часть 1. — Екатеринбург, 2018
Appears in Collections:Конференции, семинары

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
978-5-8295-0567-7_2018-078.pdf154,22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.