Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.urfu.ru/handle/10995/55217
Title: | Концептуальные основы использования ключевых компетенций в обеспечении конкурентоспособности предприятий |
Other Titles: | Conceptual basics of key competencies application while providing for enterprise competitiveness |
Authors: | Кузнецова, Е. Ю. Чоповда, Е. А. Kuznetsova, E. Yu. Chopovda, E. A. |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | УрФУ |
Citation: | Кузнецова Е. Ю. Концептуальные основы использования ключевых компетенций в обеспечении конкурентоспособности предприятий / Е. Ю. Кузнецова, Е. А. Чоповда // Вестник УГТУ - УПИ. Серия экономика и управление. — 2010. — № 5. — С. 22-33. |
Abstract: | Анализируется ресурсный подход к формированию конкурентоспособности предприятий, обеспечивающий фокус на внутрифирменных возможностях развития. При формировании структуры ключевых компетенций выделены технологическая и организационная составляющая ключевых компетенций. Resource approach to forming enterprise competitiveness is analyzed in the article. Such approach helps to focus on in-company development abilities. Technological and organizational constituents of key competencies are singled out while creating the structure of key competencies. |
Keywords: | COMPETITIVENESS OF DOMESTIC COMPANIES RESOURCE APPROACH INTERNAL SOURCES OF STABLE COMPETITIVE ADVANTAGES KEY COMPETENCES OF AN ENTERPRISE COMPANY ORGANIZATIONAL ABILITIES КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТЬ ОТЕЧЕСТВЕННЫХ ПРЕДПРИЯТИЙ РЕСУРСНЫЙ ПОДХОД ВНУТРЕННИЕ ИСТОЧНИКИ УСТОЙЧИВЫХ КОНКУРЕНТНЫХ ПРЕИМУЩЕСТВ КЛЮЧЕВЫЕ КОМПЕТЕНЦИИ ПРЕДПРИЯТИЙ ОРГАНИЗАЦИОННЫЕ СПОСОБНОСТИ ФИРМ |
URI: | http://elar.urfu.ru/handle/10995/55217 |
ISSN: | 2071-5692 |
Origin: | Вестник УГТУ–УПИ. Серия экономика и управление. — 2010. — № 5 |
Appears in Collections: | Вестник УрФУ. Серия экономика и управление |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
vestnik_2010_5_003.pdf | 507,63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.