Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.urfu.ru/handle/10995/54868
Title: | Условие достижения конкурентных преимуществ - превращение знаний в инновации |
Other Titles: | Terms of accomplishment of competitive position - transforming of knowledge into innovation |
Authors: | Шеремет, А. Д. Мыльник, В. В. Рыжова, В. В. Sheremet, A. D. Mylnik, V. V. Ryzhova, V. V. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | УрФУ |
Citation: | Шеремет А. Д. Условие достижения конкурентных преимуществ - превращение знаний в инновации / А. Д. Шеремет, В. В. Мыльник, В. В. Рыжова // Вестник УрФУ. Серия экономика и управление. — 2012. — № 3. — С. 16-21. |
Abstract: | В статье рассматриваются современные угрозы и вызовы социально-экономическому развитию России и стран мирового сообщества. Определяется влияние тех изменений в экономике, возникающие при этом проблемы и пути их преодоления. Дается российский и зарубежный опыт достижения конкурентных преимуществ. Утверждается, что применяемые в производстве знания в настоящее время приобрели свойства самостоятельных товаров. This article examines modern danger and challenge to social and economic development of Russia and countries of world community; influence on movement changes in economics. Russian and international experience in accomplishment of competitive position is given. It is stated that manufacturing application of knowledge nowadays has gained attributes of standalone product. |
Keywords: | GLOBALIZATION COMPETITIVE POSITION INNOVATION DEVELOPMENT FUNCTIONAL COST ANALYSIS ГЛОБАЛИЗАЦИЯ КОНКУРЕНТНЫЕ ПРЕИМУЩЕСТВА ИННОВАЦИОННОЕ РАЗВИТИЕ ФУНКЦИОНАЛЬНО-СТОИМОСТНОЙ АНАЛИЗ |
URI: | http://elar.urfu.ru/handle/10995/54868 |
ISSN: | 2071-5692 |
Origin: | Вестник УрФУ. Серия экономика и управление. — 2012. — № 3 |
Appears in Collections: | Вестник УрФУ. Серия экономика и управление |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
vestnik_2012_3_002.pdf | 486,91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.