Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10995/33346
Title: Совершенствование технологии черновой и чистовой штамповки в условиях ППЛ КБЦ ОАО «ЕВРАЗ-НТМК»
Other Titles: Technological advancement of roughing and finishing punching on the PRL WBS OJSK «EVRAZ-NTMK»
Authors: Пузырев, С. С.
Богатов, А. А.
Issue Date: 2014
Publisher: Издательство Уральского университета
Citation: Пузырев С. С. Совершенствование технологии черновой и чистовой штамповки в условиях ППЛ КБЦ ОАО «ЕВРАЗ-НТМК» / С. С. Пузырев, А. А. Богатов // Инновационные технологии в металлургии и машиностроении : материалы международной молодежной научно-практической конференции «Инновационные технологии в металлургии и машиностроении», посвященной памяти чл.-корр. РАН, почетного доктора УрФУ В. Л. Колмогорова, [г. Екатеринбург, 26-30 ноября 2013 г.]. — Екатеринбург : Издательство Уральского университета, 2014. — С. 499-501.
Abstract: The main problem of railway wheels production is the accuracy increase of roughing wheels in order to reduce the machining allowance. The solution of this problem is connected with the development of certain technological schemes and modes specification of roughing and finishing stamping on the basis of new technical solutions. Analysis of the influence of process parameters on the accuracy of the wheels and choice of a rational process flow sheet punching and rolling to reduce the allowances for turning can be accelerated if we use mathematical modeling to study the stamping metal forming features.
URI: http://hdl.handle.net/10995/33346
Conference name: 7-я международная молодежная научно-практическая конференция «Инновационные технологии в металлургии и машиностроении»
Conference date: 26.11.2013-30.11.2013
ISBN: 978-5-7996-0764-7
Origin: Инновационные технологии в металлургии и машиностроении. — Екатеринбург, 2014.
Appears in Collections:Конференции, семинары

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
itvmim_2014_106.pdf875,46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.