Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.urfu.ru/handle/10995/26114
Title: | Повышение эффективности процесса закупок в вузе на основе системы показателей |
Other Titles: | Improving the efficiency of the procurement process in the university on the basis of a system of indicators |
Authors: | Малышева, Л. А. Овсянникова, Г. Л. Кийкова, Е. В. Kiykova, E. V. Malysheva, L. A. Ovsyannikova, G. L. |
Issue Date: | 2012 |
Citation: | Малышева Л. А. Повышение эффективности процесса закупок в вузе на основе системы показателей / Л. А. Малышева, Г. Л. Овсянникова, Е. В. Кийкова // Университетское управление: практика и анализ. — 2012. — № 4. — С. 93-100. |
Abstract: | Рассматриваются вопросы выделения заинтересованных сторон процесса закупок для нужд университета, формирования целей процесса на основе требований заинтересованных сторон, определения показателей достижения целей. Представлен алгоритм формирования системы показателей оценки эффективности про-цесса закупок для нужд университета. Discusses the selection of stakeholders of the procurement process for the needs of the University, forming process based on requirements from stakeholders, the identification of indicators of achievement. The algorithm of forming the system of indicators for assessing the efficiency of the procurement process for the needs of the University. |
Keywords: | SCORECARD PARTIES CONCERNED EVALUATION OF THE EFFECTIVENESS OF THE PROCESS BUSINESS PROCESS ARTIST СИСТЕМА ПОКАЗАТЕЛЕЙ ЗАИНТЕРЕСОВАННЫЕ СТОРОНЫ ОЦЕНКА ЭФФЕКТИВНОСТИ ПРОЦЕССА БИЗНЕС-ПРОЦЕСС ОТВЕТСТВЕННЫЕ ИСПОЛНИТЕЛИ |
URI: | http://elar.urfu.ru/handle/10995/26114 |
RSCI ID: | https://elibrary.ru/item.asp?id=17888837 |
ISSN: | 1999-6640 |
Origin: | Университетское управление: практика и анализ. 2012. № 4 |
Appears in Collections: | Университетское управление: практика и анализ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
unup-2012-04-15.pdf | 170,02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.