Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.urfu.ru/handle/10995/138587
Title: ПОЛУЧЕНИЕ ФЕРМЕНТИРОВАННОГО ОВСЯНОГО НАПИТКА, ОБОГАЩЕННОГО ЭКСТРАКТОМ РАСТИТЕЛЬНЫХ ИЗОФЛАВОНОВ
Other Titles: OBTAINING FERMENTED OAT BEVERAGE ENRICHED WITH PLANT ISOFLAVONES EXTRACT
Authors: Куликова, А. С.
Абушанаб, С. А. С.
Ковалева, Е. Г.
Kulikova, A. S.
Aboushanab, S. A.
Kovaleva, E. G.
Issue Date: 2024
Publisher: УрФУ
Citation: Куликова А. С. ПОЛУЧЕНИЕ ФЕРМЕНТИРОВАННОГО ОВСЯНОГО НАПИТКА, ОБОГАЩЕННОГО ЭКСТРАКТОМ РАСТИТЕЛЬНЫХ ИЗОФЛАВОНОВ / А. С. Куликова, С. А. С. Абушанаб, Е. Г. Ковалева. — Текст: электронный // Физика. Технологии. Инновации : тезисы докладов XI Международной молодежной научной конференции, посвященной посвященной 75-летию основания Физико-технологического института (Екатеринбург, 20–25 мая 2024 г.). — Екатеринбург : УрФУ, 2024. — C. 671-672.
Abstract: The functional advantages of isoflavones in combination with the macronutrient composition of oats were considered as an alternative to dairy products. The use of amylolytic enzymes catalyzes the hydrolysis of cereal starch, which in turn makes it possible not to add additional sugar to the product.
URI: http://elar.urfu.ru/handle/10995/138587
Conference name: XI Международная молодежная научная конференция «Физика. Технологии. Инновации», посвященная 75-летию основания Физико-технологического института
Conference date: 20.05.2024-25.05.2024
ISBN: 978-5-6049106-9-6
Sponsorship: Данное исследование было проведено в рамках гранта РНФ 20-66-47017.
RSCF project card: 20-66-47017
Origin: Физика. Технологии. Инновации. Тезисы докладов (ФТИ-2024). — Екатеринбург, 2024
Appears in Collections:Конференции, семинары

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
978-5-6049106-9-6_2024_302.pdf266,14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.