Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.urfu.ru/handle/10995/124705
Title: ФИЗИКО-ХИМИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ ТВЕРДЫХ РАДИОАКТИВНЫХ ОТХОДОВ ПРИПОВЕРХНОСТНОГО ХРАНИЛИЩА КОНВЕРСИОННОГО УРАНОВОГО ПРОИЗВОДСТВА
Other Titles: PHYSICAL AND CHEMICAL CHARACTERISTICS OF SOLID RADIOACTIVE WASTES FROM A NEAR-SURFACE STORAGE FACILITY OF URANIUM CONVERSION PRODUCTION
Authors: Nalivaiko, K. A.
Skripchenko, S. Yu.
Titova, S. M.
Semenishchev, V. S.
Наливайко, К. А.
Скрипченко, С. Ю.
Титова, С. М.
Семенищев, В. С.
Issue Date: 2023
Publisher: Издательство АМБ
Citation: ФИЗИКО-ХИМИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ ТВЕРДЫХ РАДИОАКТИВНЫХ ОТХОДОВ ПРИПОВЕРХНОСТНОГО ХРАНИЛИЩА КОНВЕРСИОННОГО УРАНОВОГО ПРОИЗВОДСТВА / К. А. Наливайко, С. Ю. Скрипченко, С. М. Титова, В. С. Семенищев // Физика. Технологии. Инновации : тезисы докладов X Международной молодежной научной конференции, посвященной 120-летию со дня рождения академиков И. В. Курчатова и А. П. Александрова (Екатеринбург, 15–19 мая 2023 г.). — Екатеринбург : Издательство АМБ, 2023. — C. 513-514.
Abstract: A complex of physico-chemical studies of solid RW of uranium production was carried out to determine the exact composition. It has been established that RW mainly consist of gypsum dehydrate and calcium carbonate. The content of uranium in the RW varies in a wide range from 0.001 to 0.5 wt. %.
URI: http://elar.urfu.ru/handle/10995/124705
Conference name: X Международная молодежная научная конференция «Физика. Технологии. Инновации», посвященная 120-летию со дня рождения академиков И. В. Курчатова и А. П. Александрова
Conference date: 15.05.2023-19.05.2023
ISBN: 978-5-6050040-2-8
Sponsorship: Исследование выполнено за счет гранта Российского научного фонда № 22-29-00846, https://rscf.ru/project/22-29-00846/.
RSCF project card: 22-29-00846
Origin: Физика. Технологии. Инновации. Тезисы докладов (ФТИ-2023)
Appears in Collections:Конференции, семинары

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
978-5-6050040-2-8_2023_224.pdf285,69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.