Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.urfu.ru/handle/10995/123814
Title: ВЛИЯНИЕ pH СРЕДЫ НА МУЛЬТИФЕРМЕНТАТИВНУЮ АКТИВНОСТЬ ДИОКСИДА ЦЕРИЯ
Other Titles: EFFECT OF THE pH OF THE MEDIUM ON THE MULTIFERMENTATIVE ACTIVITY OF CERIUM DIOXIDE
Authors: Smolnikova, E. N.
Bazhukova, I. N.
Myshkina, A. V.
Смольникова, Е. Н.
Бажукова, И. Н.
Мышкина, А. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Издательство АМБ
Citation: Смольникова Е. Н. ВЛИЯНИЕ pH СРЕДЫ НА МУЛЬТИФЕРМЕНТАТИВНУЮ АКТИВНОСТЬ ДИОКСИДА ЦЕРИЯ / Е. Н. Смольникова, И. Н. Бажукова, А. В. Мышкина // Физика. Технологии. Инновации : тезисы докладов X Международной молодежной научной конференции, посвященной 120-летию со дня рождения академиков И. В. Курчатова и А. П. Александрова (Екатеринбург, 15–19 мая 2023 г.). — Екатеринбург : Издательство АМБ, 2023. — C. 917-918.
Abstract: The influence of the hydrogen index of the medium on the multifermentative activity of cerium dioxide nanoparticles has been studied. This work was carried out to determine the optimal parameters of the medium at which the effectiveness of NDC, as an enzyme, is maximal.
URI: http://elar.urfu.ru/handle/10995/123814
Conference name: X Международная молодежная научная конференция «Физика. Технологии. Инновации», посвященная 120-летию со дня рождения академиков И. В. Курчатова и А. П. Александрова
Conference date: 15.05.2023-19.05.2023
ISBN: 978-5-6050040-2-8
Origin: Физика. Технологии. Инновации. Тезисы докладов (ФТИ-2023)
Appears in Collections:Конференции, семинары

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
978-5-6050040-2-8_2023_419.pdf219,43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.