Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.urfu.ru/handle/10995/123806
Title: | ВЛИЯНИЕ РАДИАЦИОННОЙ ОБРАБОТКИ НИЗКОЭНЕРГЕТИЧЕСКИМ ЭЛЕКТРОННЫМ ПУЧКОМ НА СВОЙСТВА КРАХМАЛА И РЕДУЦИРУЮЩИХ САХАРОВ ПШЕНИЦЫ |
Other Titles: | THE EFFECT OF LOW-ENERGY ELECTRON BEAM TREATMENT ON THE PROPERTIES OF STARCH AND REDUCING SUGARS OF WHEAT |
Authors: | Pustotina, A. A. Vazirov, R. A. Пустотина, А. А. Вазиров, Р. А. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Издательство АМБ |
Citation: | Пустотина А. А. ВЛИЯНИЕ РАДИАЦИОННОЙ ОБРАБОТКИ НИЗКОЭНЕРГЕТИЧЕСКИМ ЭЛЕКТРОННЫМ ПУЧКОМ НА СВОЙСТВА КРАХМАЛА И РЕДУЦИРУЮЩИХ САХАРОВ ПШЕНИЦЫ / А. А. Пустотина, Р. А. Вазиров // Физика. Технологии. Инновации : тезисы докладов X Международной молодежной научной конференции, посвященной 120-летию со дня рождения академиков И. В. Курчатова и А. П. Александрова (Екатеринбург, 15–19 мая 2023 г.). — Екатеринбург : Издательство АМБ, 2023. — C. 902-903. |
Abstract: | The properties of search in what were studied after irradiation with low-energy electron beam (LEEB) doses of 3, 6 and 10 kGy. The results of the iodine starch test and the optical density spectrum of samples showed a lower effect on the starch content when irradiated with LEEB. |
URI: | http://elar.urfu.ru/handle/10995/123806 |
Conference name: | X Международная молодежная научная конференция «Физика. Технологии. Инновации», посвященная 120-летию со дня рождения академиков И. В. Курчатова и А. П. Александрова |
Conference date: | 15.05.2023-19.05.2023 |
ISBN: | 978-5-6050040-2-8 |
Origin: | Физика. Технологии. Инновации. Тезисы докладов (ФТИ-2023) |
Appears in Collections: | Конференции, семинары |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
978-5-6050040-2-8_2023_412.pdf | 220,53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.