Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.urfu.ru/handle/10995/123797
Title: ОЦЕНКА МОРФОФИЗИОЛОГИСЧЕСКИХ СВОЙСТВ ПШЕНИЦЫ ПОД ДЕЙСТВИЕМ НИЗКОЭНЕРГЕТИЧЕСКОГО ИОНИЗИРУЮЩЕГО ИЗЛУЧЕНИЯ
Other Titles: EVALUATION OF MORPHOPHYSIOLOGICAL PROPERTIES OF WHEAT UNDER THE INFLUENCE OF LOW-ENERGY IONIZING RADIATION
Authors: Narkhova, A. A.
Vazirov, R. A.
Zvezdakova, T. N.
Нархова, А. А.
Вазиров, Р. А.
Звездакова, Т. Н.
Issue Date: 2023
Publisher: Издательство АМБ
Citation: Нархова А. А. ОЦЕНКА МОРФОФИЗИОЛОГИСЧЕСКИХ СВОЙСТВ ПШЕНИЦЫ ПОД ДЕЙСТВИЕМ НИЗКОЭНЕРГЕТИЧЕСКОГО ИОНИЗИРУЮЩЕГО ИЗЛУЧЕНИЯ / А. А. Нархова, Р. А. Вазиров, Т. Н. Звездакова // Физика. Технологии. Инновации : тезисы докладов X Международной молодежной научной конференции, посвященной 120-летию со дня рождения академиков И. В. Курчатова и А. П. Александрова (Екатеринбург, 15–19 мая 2023 г.). — Екатеринбург : Издательство АМБ, 2023. — C. 884-885.
Abstract: The surface radiation treatment with low-energy electron radiation makes it possible to combine disinfection of wheat and stimulation of its germination. The morphophysiological wheat properties were evaluated for two types of ionizing radiation with energy up to 500 keV.
URI: http://elar.urfu.ru/handle/10995/123797
Conference name: X Международная молодежная научная конференция «Физика. Технологии. Инновации», посвященная 120-летию со дня рождения академиков И. В. Курчатова и А. П. Александрова
Conference date: 15.05.2023-19.05.2023
ISBN: 978-5-6050040-2-8
Origin: Физика. Технологии. Инновации. Тезисы докладов (ФТИ-2023)
Appears in Collections:Конференции, семинары

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
978-5-6050040-2-8_2023_403.pdf249,65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.