Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://elar.urfu.ru/handle/10995/120888
Название: Table of Contents. 1st Autumn School-Conference on Food Biotechnology for Candidates, Students and Young scientists. —Yekaterinburg, 2022
Дата публикации: 2023
Издатель: Individual entrepreneur Ekaterina V. Shestakova
Библиографическое описание: Table of Contents // Proceeding of the 1st Autumn School-Conference on Food Biotechnology for Candidates, Students and Young scientists (Yekaterinburg, 9–12 November 2022). — Yekaterinburg : Individual entrepreneur Ekaterina V. Shestakova, 2023. — P. 8.
Аннотация: The Proceeding of the 1st Autumn School-Conference on Food Biotechnology for Candidates, Students and Young scientists in English (foodbiotech.urfu.ru) includes Lectures and Master Classes from Senior Scientists in Food Biotechnology, Molecular Biology and Food Chemistry. The School-Conference was held in the Ural Federal University named after the First President of the Russian Federation B. N. Yeltsin (UrFU) in face-to-face and on-line modes from November 9 to November 12, 2022. It is addressed students of the last and penultimate years of undergraduate and graduate studies studying in biological, chemical and chemical-technological areas of Russian and foreign universities and preparatory departments of leading universities in Russia.
URI: http://elar.urfu.ru/handle/10995/120888
Конференция/семинар: 1st Autumn School-Conference on Food Biotechnology for Candidates, Students and Young scientists
Дата конференции/семинара: 09.11.2022-12.11.2022
ISBN: 978-5-6044427-9-1
Источники: 1st Autumn School-Conference on Food Biotechnology for Candidates, Students and Young scientists. —Yekaterinburg, 2022
Располагается в коллекциях:Конференции, семинары

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
978-5-6044427-9-1_2023_001.pdf106,9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.