Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.urfu.ru/handle/10995/120887
Название: Proceeding of the 1st Autumn School-Conference on Food Biotechnology for Candidates, Students and Young scientists (Yekaterinburg, 9–12 November 2022)
Редакторы: Kovaleva, Elena G.
Savlukova, Yulia O.
Дата публикации: 2023
Издатель: Individual entrepreneur Ekaterina V. Shestakova
Библиографическое описание: Proceeding of the 1st Autumn School-Conference on Food Biotechnology for Candidates, Students and Young scientists (Yekaterinburg, 9–12 November 2022) / Editors: Elena G. Kovaleva, Yulia O. Savlukova. — Yekaterinburg : Individual entrepreneur Ekaterina V. Shestakova, 2023. — 67 P. — ISBN 978-5-6044427-9-1.
Аннотация: The Proceeding of the 1st Autumn School-Conference on Food Biotechnology for Candidates, Students and Young scientists in English (foodbiotech.urfu.ru) includes Lectures and Master Classes from Senior Scientists in Food Biotechnology, Molecular Biology and Food Chemistry. The School-Conference was held in the Ural Federal University named after the First President of the Russian Federation B. N. Yeltsin (UrFU) in face-to-face and on-line modes from November 9 to November 12, 2022. It is addressed students of the last and penultimate years of undergraduate and graduate studies studying in biological, chemical and chemical-technological areas of Russian and foreign universities and preparatory departments of leading universities in Russia.
Ключевые слова: КОНФЕРЕНЦИИ
FOOD BIOTECHNOLOGY
MOLECULAR BIOLOGY
FOOD CHEMISTRY
URI: http://elar.urfu.ru/handle/10995/120887
Конференция/семинар: 1st Autumn School-Conference on Food Biotechnology for Candidates, Students and Young scientists
Дата конференции/семинара: 09.11.2022-12.11.2022
Идентификатор РИНЦ: 50247780
ISBN: 978-5-6044427-9-1
Источники: 1st Autumn School-Conference on Food Biotechnology for Candidates, Students and Young scientists. —Yekaterinburg, 2022
Располагается в коллекциях:Конференции, семинары

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
978-5-6044427-9-1_2023.pdfМатериалы конференции2,07 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.