Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.urfu.ru/handle/10995/107961
Title: Application of fermentation for extraction of isoflavones from soy molasses
Authors: Duru, K. C.
Kovaleva, E. G.
Glukhareva, T. V.
Issue Date: 2017
Publisher: УрФУ
Citation: Duru K. C. Application of fermentation for extraction of isoflavones from soy molasses / K. C. Duru, E. G. Kovaleva, T. V. Glukhareva // Физика. Технологии. Инновации (Секции 3, 4, 5) : тезисы докладов IV Международной молодежной научной конференции (Екатеринбург, 15–19 мая 2017 г.). — Екатеринбург : УрФУ, 2017. — C. 185-186.
URI: http://elar.urfu.ru/handle/10995/107961
Conference name: IV Международная молодежная научная конференция «Физика. Технологии. Инновации»
Conference date: 15.05.2017-19.05.2017
Origin: Физика. Технологии. Инновации. Тезисы докладов (ФТИ-2017). — Екатеринбург, 2017
Appears in Collections:Конференции, семинары

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
fti_2017_477.pdf320,81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.