Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elar.urfu.ru/handle/10995/107961| Title: | Application of fermentation for extraction of isoflavones from soy molasses |
| Authors: | Duru, K. C. Kovaleva, E. G. Glukhareva, T. V. |
| Issue Date: | 2017 |
| Publisher: | УрФУ |
| Citation: | Duru K. C. Application of fermentation for extraction of isoflavones from soy molasses / K. C. Duru, E. G. Kovaleva, T. V. Glukhareva // Физика. Технологии. Инновации (Секции 3, 4, 5) : тезисы докладов IV Международной молодежной научной конференции (Екатеринбург, 15–19 мая 2017 г.). — Екатеринбург : УрФУ, 2017. — C. 185-186. |
| URI: | http://elar.urfu.ru/handle/10995/107961 |
| Conference name: | IV Международная молодежная научная конференция «Физика. Технологии. Инновации» |
| Conference date: | 15.05.2017-19.05.2017 |
| Origin: | Физика. Технологии. Инновации. Тезисы докладов (ФТИ-2017). — Екатеринбург, 2017 |
| Appears in Collections: | Конференции, семинары |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| fti_2017_477.pdf | 320,81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.