Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.urfu.ru/handle/10995/107961
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Duru, K. C. | en |
dc.contributor.author | Kovaleva, E. G. | en |
dc.contributor.author | Glukhareva, T. V. | en |
dc.date.accessioned | 2022-01-26T10:46:23Z | - |
dc.date.available | 2022-01-26T10:46:23Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Duru K. C. Application of fermentation for extraction of isoflavones from soy molasses / K. C. Duru, E. G. Kovaleva, T. V. Glukhareva // Физика. Технологии. Инновации (Секции 3, 4, 5) : тезисы докладов IV Международной молодежной научной конференции (Екатеринбург, 15–19 мая 2017 г.). — Екатеринбург : УрФУ, 2017. — C. 185-186. | en |
dc.identifier.uri | http://elar.urfu.ru/handle/10995/107961 | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | en |
dc.language.iso | en | en |
dc.publisher | УрФУ | ru |
dc.relation.ispartof | Физика. Технологии. Инновации. Тезисы докладов (ФТИ-2017). — Екатеринбург, 2017 | ru |
dc.title | Application of fermentation for extraction of isoflavones from soy molasses | en |
dc.type | Conference Paper | en |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject | en |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | en |
dc.conference.name | IV Международная молодежная научная конференция «Физика. Технологии. Инновации» | ru |
dc.conference.date | 15.05.2017-19.05.2017 | - |
local.description.firstpage | 185 | |
local.description.lastpage | 186 | |
Appears in Collections: | Конференции, семинары |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
fti_2017_477.pdf | 320,81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.