Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.urfu.ru/handle/10995/107936
Title: Nutriceutical yoghurt production by the addition of Beta-Glucan
Authors: Ibrahim, M. N. G.
Selezneva, I. S.
Issue Date: 2017
Publisher: УрФУ
Citation: Ibrahim M. N. G. Nutriceutical yoghurt production by the addition of Beta-Glucan / M. N. G. Ibrahim, I. S. Selezneva // Физика. Технологии. Инновации (Секции 3, 4, 5) : тезисы докладов IV Международной молодежной научной конференции (Екатеринбург, 15–19 мая 2017 г.). — Екатеринбург : УрФУ, 2017. — C. 150-151.
URI: http://elar.urfu.ru/handle/10995/107936
Conference name: IV Международная молодежная научная конференция «Физика. Технологии. Инновации»
Conference date: 15.05.2017-19.05.2017
Origin: Физика. Технологии. Инновации. Тезисы докладов (ФТИ-2017). — Екатеринбург, 2017
Appears in Collections:Конференции, семинары

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
fti_2017_454.pdf303,58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.