Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.urfu.ru/handle/10995/107794
Title: Влияние импульсной электронно-лучевой обработки на антиоксидантные свойства чая
Other Titles: EFFECT OF PULSED ELECTRON-BEAM PROCESSING ON THE ANTIOXIDANT PROPERTIES OF TEA
Authors: Микшина, А. С.
Войнов, В. С.
Максимова, Н. Е.
Мочульская, Н. Н.
Mikshina, A. S.
Voinov, V. S.
Maksimova, N. E.
Mochulskaya, N. N.
Issue Date: 2017
Publisher: УрФУ
Citation: Влияние импульсной электронно-лучевой обработки на антиоксидантные свойства чая / А. С. Микшина, В. С. Войнов, Н. Е. Максимова, Н. Н. Мочульская // Физика. Технологии. Инновации (Секция 2. Химические технологии и материаловедение) : тезисы докладов IV Международной молодежной научной конференции (Екатеринбург, 15–19 мая 2017 г.). — Екатеринбург : УрФУ, 2017. — C. 281-282.
Abstract: The effect of ionizing radiation on the content of total polyphenols in tea has been studied in this research. The content oftotal polyphenols was determined with the help of ISO 14502-1:2005 using Folin-Ciocalteureagent.
URI: http://elar.urfu.ru/handle/10995/107794
Conference name: IV Международная молодежная научная конференция «Физика. Технологии. Инновации»
Conference date: 15.05.2017-19.05.2017
Origin: Физика. Технологии. Инновации. Тезисы докладов (ФТИ-2017). — Екатеринбург, 2017
Appears in Collections:Конференции, семинары

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
fti_2017_326.pdf279,13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.