Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.urfu.ru/handle/10995/107794
Title: | Влияние импульсной электронно-лучевой обработки на антиоксидантные свойства чая |
Other Titles: | EFFECT OF PULSED ELECTRON-BEAM PROCESSING ON THE ANTIOXIDANT PROPERTIES OF TEA |
Authors: | Микшина, А. С. Войнов, В. С. Максимова, Н. Е. Мочульская, Н. Н. Mikshina, A. S. Voinov, V. S. Maksimova, N. E. Mochulskaya, N. N. |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | УрФУ |
Citation: | Влияние импульсной электронно-лучевой обработки на антиоксидантные свойства чая / А. С. Микшина, В. С. Войнов, Н. Е. Максимова, Н. Н. Мочульская // Физика. Технологии. Инновации (Секция 2. Химические технологии и материаловедение) : тезисы докладов IV Международной молодежной научной конференции (Екатеринбург, 15–19 мая 2017 г.). — Екатеринбург : УрФУ, 2017. — C. 281-282. |
Abstract: | The effect of ionizing radiation on the content of total polyphenols in tea has been studied in this research. The content oftotal polyphenols was determined with the help of ISO 14502-1:2005 using Folin-Ciocalteureagent. |
URI: | http://elar.urfu.ru/handle/10995/107794 |
Conference name: | IV Международная молодежная научная конференция «Физика. Технологии. Инновации» |
Conference date: | 15.05.2017-19.05.2017 |
Origin: | Физика. Технологии. Инновации. Тезисы докладов (ФТИ-2017). — Екатеринбург, 2017 |
Appears in Collections: | Конференции, семинары |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
fti_2017_326.pdf | 279,13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.