Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elar.urfu.ru/handle/10995/107771| Title: | ЭПР-спектроскопия облученных продуктов питания |
| Other Titles: | ESR-SPECTROSCOPY OF IRRADIATED FOOD |
| Authors: | Вахнин, Д. О. Тыщенко, И. С. Попова, М. А. Вахнин, К. О. Vakhnin, D. O. Vakhnin, K. O. Tyshchenko, I. S. Popova, M. A. |
| Issue Date: | 2017 |
| Publisher: | УрФУ |
| Citation: | ЭПР-спектроскопия облученных продуктов питания / Д. О. Вахнин, И. С. Тыщенко, М. А. Попова, К. О. Вахнин // Физика. Технологии. Инновации (Секция 2. Химические технологии и материаловедение) : тезисы докладов IV Международной молодежной научной конференции (Екатеринбург, 15–19 мая 2017 г.). — Екатеринбург : УрФУ, 2017. — C. 247-248. |
| Abstract: | This paper describes the using ESR- spectroscopy in order to control doses of irradiated food at customs and local production areas. |
| URI: | http://elar.urfu.ru/handle/10995/107771 |
| Conference name: | IV Международная молодежная научная конференция «Физика. Технологии. Инновации» |
| Conference date: | 15.05.2017-19.05.2017 |
| Origin: | Физика. Технологии. Инновации. Тезисы докладов (ФТИ-2017). — Екатеринбург, 2017 |
| Appears in Collections: | Конференции, семинары |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| fti_2017_305.pdf | 283,5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.