Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.urfu.ru/handle/10995/107189
Title: ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ОБЛУЧЕНИЯ ДЛЯ ПРОДЛЕНИЯ СРОКА ХРАНЕНИЯ МЯСА ПТИЦЫ
Other Titles: USING IRRADIATION TO EXTEND SHELF LIFE OF POULTRY MEAT
Authors: Kolevatykh, D. O.
Selezneva, I. S.
Baranova, A. A.
Колеватых, Д. О.
Селезнева, И. С.
Баранова, А. А.
Issue Date: 2020
Publisher: УрФУ
Citation: Колеватых Д. О. ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ОБЛУЧЕНИЯ ДЛЯ ПРОДЛЕНИЯ СРОКА ХРАНЕНИЯ МЯСА ПТИЦЫ / Д. О. Колеватых, И. С. Селезнева, А. А. Баранова // Физика. Технологии. Инновации : тезисы докладов VII Международной молодежной научной конференции, посвященной 100-летию Уральского федерального университета (Екатеринбург, 18–22 мая 2020 г.). — Екатеринбург : УрФУ, 2020. — C. 1073-1074.
Abstract: Food irradiation is a process that reduces the number of pathogenic and spoilage bacteria. As a result of such processing, the food products shelf life increases. This research work is related to the study and evaluation of the effects of radiation on poultry meat.
URI: http://elar.urfu.ru/handle/10995/107189
Conference name: VII Международная молодежная научная конференция «Физика. Технологии. Инновации», посвященная 100-летию Уральского федерального университета
Conference date: 18.05.2020-22.05.2020
Origin: Физика. Технологии. Инновации. Тезисы докладов (ФТИ-2020)
Appears in Collections:Конференции, семинары

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
fti_2020_614.pdf200,4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.